iPhone 7 alınır mı?

Alınır. Zaten iOS, Android gibi kolay kolay güncellemeleri çekmez telefonlardan. iPhone 7'de günümüzdeki çoğu telefona taş çıkartır. Kullandım biliyorum. Sistem özelliklerine gelince arkadaş Android telefonlarla kıyaslamış herhalde. Örneğin iPhone telefondaki RAM'in çoğu kısmını kullanır. O yüzden RAM'i düşüktür. Android'de 4 GB RAM var diyelim örneğin. Bu RAM'den %40'lık performans alırsın. Ama IPhone'da %80 falandır.

Oyun oynamayacakmış zaten. Günlük kullanım için iPhone'nin isimden başka artısı olduğunu düşünmüyorum. Zaten oyun için fazla tavsiye etmem.
İphone kullanmadığın apaçık.Oyun testlerinde her zaman Androidin önündedir.Ayrıca işletim sistemi daha stabil çalışır.

2050 yılına da gelsek almam. Telefon için vereceğim maksimum para 2500 TL, ona da LG G6 aldım. En KralOyun'u bile oynadım. Asphalt 8 vs cok rahat. iPhone tonla para verip, minicik sistem özellikleri ile acı cekmeyin derim.

Katılıyorum. Üstelik 3300 TL'ye iPhone 7'den 2-3 kat daha performanslı güncel bir Android telefon almak varken sadece işletim sistemi ve ismi için iPhone almak saçma.

İleri de yedek parça bulma sorunu da yaşacaksınız.
Mesela arkadaşım iPhone 5'i var ekranı bozuldu daha önce değiştirdiğinde 200 TL gibi bir fiyat ödedi şimdi 500 TL istiyorlar. Neden diye sorduğunda iPhone 5 parçası zor bulunuyor falan diyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:

3300 TL'ye iPhone 7'den daha iyi bir telefon gösterirsen daha iyi olur.
Yanlış olduğunu düşünmen kızmanı gerektirmez. Herkesin fikri farklı. Dediğin gibi yapmak doğru olsa gerçek hayatta fikrini beğenmediğine bas yumruğu!

Sana yumruk mu attım ben şimdi? Benim,fikrini desteklemediğimi sana düşündürecek tek emoji o olduğu için ona bastım.

Şu Android telefonla iPhone'ları performans konusunda herşeyle kıyaslayın ama performansta kulvarından her zaman öndeler. Öğrenin şunu, pil, fotoğraf, ekran kalitesinde Android 2'ye katlıyor gerçi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…