İşlemci ve RAM açısından nasıl önde oluyor?İşlemci ve RAM açısından iPhone 7 önde.
İşlemci ve RAM açısından nasıl önde oluyor?İşlemci ve RAM açısından iPhone 7 önde.
Haklı o boşver, 2 tane iPhone alacağına aynı sürede 4. Android telefonunu alsın.Aynen, haklısın.
Haklıyım demedim. Çoğu kişi benle aynı fikirde biri bana kızdıysa bu "gıcıklık"tır. Eğer üzgün ifade bıraksaydı bu ise ''üzüntü/memnuniyetsizlik''tir. Fikrini beğenmedim demektir.
İşlemci ve RAM açısından nasıl önde oluyor?
alıyor. 5s modeli
Aynen katılıyorum.5s çıktığında Samsung S4 vardı.5s şuan stabil halde çalışıyor ve yazılım güncellemesi alıyor.Fanboy değilim , ama gerçekten IOS > hepsi .
Not: iPhone 7 çıktığından beridir 2. telefonum olarak kullanıyorum, hiç oyun oynamadım sadece iş amaçlı kullanıyorum.
iPhone 7 ekran konusunda sana "çözünürlüğü şu kadarmış , yok hd çözünürlük varmış" diyen kimseye aldırma . iPhone 7 nin ekranı çoğu full hd ekrandan daha güzel gözüküyor . Sanırım Retina panel kullanılıyor ondan dolayı olsa gerek.
Şarj Hakkında söyleyeceğim pek birşey yok . Ama ne zaman şarjını bitebileceğini biliyorsun sürekli aynı sürede şarjı bitiyor. . Bence bu güzel bir şey .
Güncelleme konusuna gelirsek , halen destek alıyor. 5s modeli de var elimde o da güncelleme alıyor . (5s çıktığı tarihteki telefonlar mezardadır. )
Bence dene ve gör ..
Kullanan herkes batarya kötü diyor. Bir tek bana yetiyor herhalde. Tabi Tony Montana olduğum için kesin fazladan fazladan koydular.3 Yılı aşkın süredir 7 kullanıyorum. Her şey iyi güzel de bataryası sizi memnun etmeyebilir. Almışken yeni model almak lazım fakat anlaşılan bütçeniz düşük. Size kalmış son karar.
Masaya yüzüstü koyarsa?Ekranın üstünde ve altında 5 santimetre çerçeve var. iPhone 7 aldığında sende ve çevrendekilerde sanki 4-5 senedir o telefonu kullanıyormuşsun hissi uyanacak. Bugün 900 Liralık bir telefon çok daha şık duruyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.