iPhone 7 alınır mı?

Haklıyım demedim. Çoğu kişi benle aynı fikirde biri bana kızdıysa bu "gıcıklık"tır. Eğer üzgün ifade bıraksaydı bu ise ''üzüntü/memnuniyetsizlik''tir. Fikrini beğenmedim demektir.

Kızdım çünkü sadece sen de değil konudaki çoğu kişi bilmeden IPhone'a laf atıyor. Web tasarım merkezinde çalışıyorum. Ayriyeten PC-Telefon tamir ve toplama gibi hizmetlerde var. Bilip konuşuyorum. Tecrübeye dayalı yani konuştuklarım. Ve şu an Huawei Mate 20 Pro kullanmama rağmen.
İşlemci ve RAM açısından nasıl önde oluyor?

İşlemci açısından zaten önde A10 Fusion kullanıyor. Apple istese bu işlemciyi iPhone X işlemcisi olarak tekrar yerleştirebilirdi. Uzun ömürlü bir kere böyle bir avantajı var. RAM kısmına gelince iPhone 7 2 GB RAM'e sahip, Xiaomi 4.

Son düzenleme:
Fanboy değilim , ama gerçekten IOS > hepsi .
Not: iPhone 7 çıktığından beridir 2. telefonum olarak kullanıyorum, hiç oyun oynamadım sadece iş amaçlı kullanıyorum.

iPhone 7 ekran konusunda sana "çözünürlüğü şu kadarmış , yok hd çözünürlük varmış" diyen kimseye aldırma . iPhone 7 nin ekranı çoğu full hd ekrandan daha güzel gözüküyor . Sanırım Retina panel kullanılıyor ondan dolayı olsa gerek.

Şarj Hakkında söyleyeceğim pek birşey yok . Ama ne zaman şarjını bitebileceğini biliyorsun sürekli aynı sürede şarjı bitiyor. . Bence bu güzel bir şey .

Güncelleme konusuna gelirsek , halen destek alıyor. 5s modeli de var elimde o da güncelleme alıyor . (5s çıktığı tarihteki telefonlar mezardadır. )😄

Bence dene ve gör ..

Ekranın üstünde ve altında 5 santimetre çerçeve var. iPhone 7 aldığında sende ve çevrendekilerde sanki 4-5 senedir o telefonu kullanıyormuşsun hissi uyanacak. Bugün 900 Liralık bir telefon çok daha şık duruyor.

alıyor. 5s modeli
Fanboy değilim , ama gerçekten IOS > hepsi .
Not: iPhone 7 çıktığından beridir 2. telefonum olarak kullanıyorum, hiç oyun oynamadım sadece iş amaçlı kullanıyorum.

iPhone 7 ekran konusunda sana "çözünürlüğü şu kadarmış , yok hd çözünürlük varmış" diyen kimseye aldırma . iPhone 7 nin ekranı çoğu full hd ekrandan daha güzel gözüküyor . Sanırım Retina panel kullanılıyor ondan dolayı olsa gerek.

Şarj Hakkında söyleyeceğim pek birşey yok . Ama ne zaman şarjını bitebileceğini biliyorsun sürekli aynı sürede şarjı bitiyor. . Bence bu güzel bir şey .

Güncelleme konusuna gelirsek , halen destek alıyor. 5s modeli de var elimde o da güncelleme alıyor . (5s çıktığı tarihteki telefonlar mezardadır. )😄

Bence dene ve gör ..
Aynen katılıyorum.5s çıktığında Samsung S4 vardı.5s şuan stabil halde çalışıyor ve yazılım güncellemesi alıyor.

3 Yılı aşkın süredir 7 kullanıyorum. Her şey iyi güzel de bataryası sizi memnun etmeyebilir. Almışken yeni model almak lazım fakat anlaşılan bütçeniz düşük. Size kalmış son karar.
Kullanan herkes batarya kötü diyor. Bir tek bana yetiyor herhalde. Tabi Tony Montana olduğum için kesin fazladan fazladan koydular.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı