iPhone 7 hâlâ alınır mı?

Ne? Ne? Ne? Umarım ironidir. Arkadaşım sadece gündelik kullandımda 3 gün sarja takmadığım oldu dedi. Kamerası leş dediğin telefodan kastın S4 mini ise hak vereceğim ama kamera anlamında çok ama çok başarılıdır. Ekran konusuna gelmiyorum bile en iyi ve en canlı renkleri veren marka Samsung'dur. Apple'a bile bazı modellerde tedarikte bulunuyor. En iyi piksel yoğunlu da tabii ki Samsung'da. Fan boyluktan başka bir şey değil yaptığınız.

Babam şahsi olarak Samsung S10 kullanıyor Full şarj bırakıyorum akşama bitiyor diyor ve gerçektende eve gelince bitik oluyor şarjı yaptığı bir şeyde yok.

Beni 3 sene boyunca rahat kasma donma olmadan götürür mü? IPhone'yi de düşündüm bugün çalışıyor ama ben 3 sene kullanacağım en az 2 sene 3 sene sonra ne olacak belli değil. Haklısınız. Başka telefon öneriniz var mı?

Dostum eğer paran yoksa iPhone hayal. Eğer paran varsa bence iPhone en iyisi. Bu arada S10+ kullanıyorum. Daha fazla param olsa iPhone 11 Pro Max alırdım. Ama gerçeklere dönersek kesinlike A51 çok güzel bir cihaz. Bütçenizi bilmediğimden alabiliyorsanız A71 alın. Eğer doyumsuzluk yapmayıp kullanırsanız 4 seneyi rahatlıkta görürsünüz. Son olarak net bütçeniz nedir dostum?

Şu MIUI arayüzü bile Xiomi almak için başlı başına bir sebep,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
. Xiomi Redmi 7 kullanıyorum 900 TL'lik bir cihaz ve bu cihaz bile bana sorun çıkartmadı. Bu durumda 3000 TL'ye satılan Redmi Note 9 Pro size her türlü yetecektir. Oyun da oynatır Mis gibi videolar ve resimler de çekersiniz. 5020 MAH bataryası + MIUI birleşince 2 gün sıkıntısız şarj süresi alırsınız.

Dostum eğer paran yoksa iPhone hayal. Eğer paran varsa bence iPhone en iyisi. Bu arada S10+ kullanıyorum. Daha fazla param olsa iPhone 11 Pro Max alırdım. Ama gerçeklere dönersek kesinlike A51 çok güzel bir cihaz. Bütçenizi bilmediğimden alabiliyorsanız A71 alın. Eğer doyumsuzluk yapmayıp kullanırsanız 4 seneyi rahatlıkta görürsünüz. Son olarak net bütçeniz nedir dostum?
3500 TL en fazla

O olay pil kapasitesi düşük cihazların frekansını düşürmekle alakalıydı ama siz bilirsiniz. Hatta kullanıcının insiyatifine sunulmuş bir seçenek. Bir konuyu deneyimlemenizi ve hiç olmadı düzgün araştırmanızı öneririm. Yanlış bilgi vermemek için önemlidir.

Burada benim dediğimi yanlış olan taraf neresi oluyor?

Babam şahsi olarak Samsung S10 kullanıyor Full şarj bırakıyorum akşama bitiyor diyor ve gerçektende eve gelince bitik oluyor şarjı yaptığı bir şeyde yok.

Bak güzel dostum, kendim aynı modeli kullanmasam diyeceğim ki haklısın, bu adam haklı. Ancak bende S10+ kullanıyorum, performans modunda ve 3,040x1,440 yani 2K hem de yüzde 100 parlaklıkta kullanıyorum. Sabah 12'de kalktığımı varsayarsak günde çoğu zamanımı Instagram, YouTube, Twitch platformlarında da geçirdiğimi hatta arada mobil oyun oynadığımı hatta ve hatta kablosuz kulaklık sahibi olduğumdan Bluetooth ile bağlandığımıda söylersem beni çok ama çok rahat 1.5 gün götürüyor. Gece 3 gibi yattığımı varsayarsak sarjım genelde yüzde 35 seviyelerinde oluyor. Benim adıma hiçbir sorun yok hatta çok iyi. Sizin sorununuzu gerçekten anlamadım. Babanız işte bütün gün PUBG Mobile oynuyor olabilir :D.

Samsung ve memnunluk güldürdün açıkçası.

Bunu neye dayanarak söyledin? Kaç tane Samsung telefon kullandın?
Ben neredeyse 5 senedir S6 kullanıyorum telefonu sadece bir kez resetledim 1 ay önce. Hala da çatır çatır kullanıyorum kamerasıda günümüzdeki yeni modellere kıyasla geride olabilir ama benim işimi görüyor fotoğrafçı falan değilim öyle 5 6 kameraya ihtiyacım yok. Sonuç olarak ben gayet memnun kaldım. Bir sürü başka model çıkarmalarına rağmen çok uzun bir süre güncelleme verdiler.

Burada benim dediğimi yanlış olan taraf neresi oluyor?
İsterseniz yavaşlatma olmuyor yanisi. Sizin dediğinize göre yazılımsal ve kesin olarak cihazın kısıtlandığı anlaşılıyor. Uygulamada ise pilin eskidi, ani gücü karşılayamayacağı için frekansı düşürüyorum diye uyarı veriyor. İstemezsen hiçbir limitlemeye maruz kalmıyorsun. Ya da eski pili değiştirip hiçbir sorun yaşamıyorsun zaten. Benim 4 senelik telefonum hala en ufak eksiklik hissettirmiyor. Apple ürünlerinin güzel yanı budur. Olması gerektiği gibi çalışıyor senelerce. Tuhaf çıkarımlarla, eğip bükerek kendinizi tatmin edebilirsiniz belki ama gerçekler bunlar. Garantisinin son ayında gönderdiğiniz cihazın pilini değiştirip gönderir ve hiçbir pislik çıkarmaz. Benim tüketici olarak beklentim budur. Diğeri ise uzun kullanımdır. Ben cihazı kullananım ve sorun yok diyorum, siz kendinizce kullanmadan çamur atıyorsunuz. :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı