iPhone 7 ile iPhone X takası

Yunusbukadar

Decapat
Daha fazla  
Elimde kutulu faturalı bir iPhone 7 (32 GB) var. iPhone X ile takaslamak istiyorum. Bir kişi buldum pil %62 ve ekran değişmiş, Face ID çalışıyor. Sizce takaslamam mantıklı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Elimde kutulu faturalı bir iPhone 7 (32 GB) var. iPhone X ile takaslamak istiyorum. Bir kişi buldum pil %62 ve ekran değişmiş, Face ID çalışıyor. Sizce takaslamam mantıklı olur mu?
Evet, hem de baya mantıklı olur. Ama iPhone 7 ile iPhone X takası yapan ilk defa böyle bir kişi görüyorum. Bataryayı deji batarya olarak değiştirirsiniz, ayrıca telefonu bir kontrol edin normal değil.

Normalde takaslayanın kafa kafaya iPhone 8 ile yapması lazım o telefonda bir bit yenigi olabilir.

Saçma geldi, bi sıkıntısı olmasa neden x ile 7'yi takaslasın.

Takalasmanız pek mantıklı olmaz. Pil değiştirmeniz gerekecek, ekran değişmiş ve kronik sorunlu bir cihaz. Onun yerine XS, XR, SE2020 gibi cihazlarla takaslayın.

Saçma geldi, bi sıkıntısı olmasa neden x ile 7'yi takaslasın.
Üzeri ücret alacak hani ?

Pil ölmüş, ekrana kim bilir hangi yan sanayi ekran takılmış belli değil. Başka problemleri de olabilir ürün elinizde patlayabilir ve ekstra tamir gerektirebilir. Bunları düşünmenizi öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…