Çözüldü iPhone X ekranı iPhone XS ile uyumlu mudur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Bütçe
1500TL
Makaleler
1
Yer
Yalova
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Prime A320M-K
Ryzen 5 1600AF
Kioxia 500 GB M.2 SSD
12 GB RAM
RX 580 8GB
Thermaltake 550 Watt Yarı Modüler PSU
Zalman Z11 NEO
Meslek
Ticaret, Öğrenci
Telefonumun düşmemesine, ekranda kırık çizik olmamasına rağmen dokunmatiği bozuldu bu sebepten mütevellit ekran arayışındayım. iPhone X ekranı XS ile uyumlu mudur acaba? Kendim takacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Telefonumun düşmemesine, ekranda kırık çizik olmamasına rağmen dokunmatiği bozuldu bu sebepten mütevellit ekran arayışındayım. iPhone X ekranı XS ile uyumlu mudur acaba? Kendim takacağım.
Çerçeve uyumsuz, klipslerin yeri farklı vs. Macera aramaya gerek yok. Eğer yan sanayi bir ekran alacaksanız GX marka öneririm.
Çerçeve uyumsuz, klipslerin yeri farklı vs. Macera aramaya gerek yok. Eğer yan sanayi bir ekran alacaksanız GX marka öneririm.

Çözüm
Teşekkür ederim cevabınız için. GX marka sipariş verdim bakalım.

Rica ederim. Orijinal kadar olmasa bile kaliteli oluyor GX ekranlar. LCD değiller ayrıca.
Evet OLED olduğu söyleniyor, elime geçince test edeceğim.

Bugün elime Iphone X geçti dediğiniz gibi çerçeveler tam uymuyor. Ama soketleri uydu ekran çalıştı.
GX ekran da bugün elime geçti renkleri orijinaliyle neredeyse aynı. (Fark göremedim.) Tavsiyeniz için teşekkür eder iyi sosyaller dilerim.

Son düzenleme:
Evet OLED olduğu söyleniyor, elime geçince test edeceğim.

Bugün elime Iphone X geçti dediğiniz gibi çerçeveler tam uymuyor. Ama soketleri uydu ekran çalıştı.
GX ekran da bugün elime geçti renkleri orijinaliyle neredeyse aynı. (Fark göremedim.) Tavsiyeniz için teşekkür eder iyi sosyaller dilerim.
Soketler uyuyor uymasına ancak yerleri ters hocam. Rica ederim, hayırlı olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı