Y Yunusbukadar Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Mart 2023 #1 Elimde kutulu faturalı bir iPhone 7 (32 GB) var. iPhone X ile takaslamak istiyorum. Bir kişi buldum pil %62 ve ekran değişmiş, Face ID çalışıyor. Sizce takaslamam mantıklı olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 29 Mart 2023
Elimde kutulu faturalı bir iPhone 7 (32 GB) var. iPhone X ile takaslamak istiyorum. Bir kişi buldum pil %62 ve ekran değişmiş, Face ID çalışıyor. Sizce takaslamam mantıklı olur mu?
KS KS Y Yunusbukadar Decapat Katılım 8 Kasım 2022 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Diğer 29 Mart 2023 #11 Arkadaşlar iPhone X yurt dışı bir de iPhone 8 Plus'ta işin içine girdi ikisi de yurt dışı Artı 0 Eksi
Doyle Hectopat Katılım 4 Haziran 2022 Mesajlar 1.730 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Mart 2023 #12 Doyle dedi: Saçma geldi, bi sıkıntısı olmasa neden x ile 7'yi takaslasın. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi, öyle bir şey belirtmemiş. Yunusbukadar dedi: Arkadaşlar iPhone X yurt dışı bir de iPhone 8 Plus'ta işin içine girdi ikisi de yurt dışı Genişletmek için tıkla... Yurtdışı ise direkt boşverin. Onun kaydettirme, kullanım ücreti vs. oluyor bi telefon parası daha ödüyorsunuz. Artı 0 Eksi
Doyle dedi: Saçma geldi, bi sıkıntısı olmasa neden x ile 7'yi takaslasın. Genişletmek için tıkla... Konu sahibi, öyle bir şey belirtmemiş. Yunusbukadar dedi: Arkadaşlar iPhone X yurt dışı bir de iPhone 8 Plus'ta işin içine girdi ikisi de yurt dışı Genişletmek için tıkla... Yurtdışı ise direkt boşverin. Onun kaydettirme, kullanım ücreti vs. oluyor bi telefon parası daha ödüyorsunuz.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.674 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 30 Mart 2023 #13 Ekranın orijinal olup olmadığını öğrenin ve telefonu aldıktan sonra bataryayı değiştirmeniz gerekiyor pili ölmüş. Artı 0 Eksi
Ekranın orijinal olup olmadığını öğrenin ve telefonu aldıktan sonra bataryayı değiştirmeniz gerekiyor pili ölmüş.