iPhone 7 Instagram Reels kasıyor

OnePC

Kilopat
Makaleler
7
Yer
Türkiye
Arkadaşlar merhaba. iPhone 7 kullanmaktayım ve telefonumda Instagram Reels videoları izlerken video önden ses arkadan geliyor. Kasma sorunu oluyor yani. Her zaman olmuyor. Ama belli zamanlar da oluyor ve olduğunda da sinir bozmaya başladı artık. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef bende de oluyor ama genelde pil tasarruf modundayken yada pil azaldığında oluyor. Bir çok orta sınıf telefondan daha iyi donanıma sahip cihaz sırf pili yüzünden çöp oluyor...
Hocam ben pil tasarrufunu hiç açmıyorum. Pil azaldığında bile olmuyor. iPhone 7'de gayet güzel bir cihaz aslında. Bataryası eskimişti 200 liraya %40 Güçlendirilmiş Batarya taktırdım da sorun yine aynı. Bataryayı taktırdıktan sonra da cihazın şarjı %5 olduğunda cihaz inanılmaz derece de fazla kasıyor ve kapanıyor. Sırf batarya yüzünden böyle güzel bir cihaz böyle olmamalı bence.

Arkadaşlar merhaba. iPhone 7 kullanmaktayım ve telefonumda Instagram Reels videoları izlerken video önden ses arkadan geliyor. Kasma sorunu oluyor yani. Her zaman olmuyor. Ama belli zamanlar da oluyor ve olduğunda da sinir bozmaya başladı artık. Bu sorunu nasıl çözebilirim acaba?

Bende de aynı sorun var bataryadan dolayı mı acaba diye düşündüm.

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Geçen gün Apple yetkili servisinde bataryayı değiştirttim. Genelde güç tasarrufu modu açıkken oluyor ancak kapatınca çok daha nadir oluyor. Ayrıca güç tasarruf modunda bariz bir şekilde telefon daha yavaş oluyor.

Ben de aynı sorunu yaşıyorum. Geçen gün Apple yetkili servisinde bataryayı değiştirttim. Genelde güç tasarrufu modu açıkken oluyor ancak kapatınca çok daha nadir oluyor. Ayrıca güç tasarruf modunda bariz bir şekilde telefon daha yavaş oluyor.
Güç Tasarruf modu açık değil ki hocam bende.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı