iPhone 7 iOS 15 ile ısınıyor ve şarjı hızlı bitiyor

V-SteeL

Hectopat
Katılım
8 Ekim 2018
Mesajlar
73
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam arkadaşlar iOS 15 yükledikten sonra şarjım saniyeler içinde erimeye başlıyor. Kapatıp açınca düzeliyor ama tekrar başlıyor güç tasarruf modunda anca kullanabiliyorum.
 
Pil sağlığınız kaç, iOS 15’e yeni mi geçtiniz? 24-48 saat boyunca yazılım güncellemesi arka planda işlem yapabilir ve cihazınız bu süreçte yük altında olabilir.

Bunun yanında günlerdir böyleyse cihazınızı yedeklemenizi ve restore moduna alıp iTunes üzerinden yenilemenizi öneririm.
 
Hocam piliniz yan sanayi mi acaba?
Benim bile pil sağlığım %62 size göre ölü denebilir. Ona rağmen iOS 14-iOS 15 ikisi de benzer son sürümdeyim yine aynı. 3-4 saat arası ekran süresi alıyorum. Kapatıp açınca pilin eskiliğinden ötürü %3-5 oynama oluyor 1dk içinde yine bıraktığım haline dönüyor. Ayrıca bu dediğim saatler hiçbir zaman düşük güç modu kullanılmadığında.
Isınma olarak görüntülü görüşürken genelde ısınma oluyor bende. Onun harici sosyal medya ve aramalarda olmuyor.
Cihazınıza temiz kurulum yapabilirsiniz.
 
Piliniz yan sanayi ise orijinal olarak serviste ücreti karşılığında değiştirin. Sanırım 399 ₺ gibi bir fiyatı vardı. Yeni güncellenmiş bir cihaz arka planda dosya yenilemesi / indirmesi yapabilir bu süre 24-48 saati bulabilir. Pil tasarruf modunu sadece pil %20 ve altındayken kullanmalısınız. Sürekli açık kaldığı takdirde CPU ve RAM frekansları düşeceği için uygulamalarda donma ve cihazda ısınma olur.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı