iPhone 7 kamerasından garip ses geliyor

Hocam birkaç hafta sonra kamera şu hale gelecek:Video.Gerçekten bu soruna son 6 aydır çok fazla rastlamaya başladım öncelikle kendi cihazımda (iPhone 7 Plus 4 yıllık),hemen 1 hafta sonra arkadaşımın telefonunda (iPhone 7 2.5 yıllık),birkaç hafta ardından da komşumun telefonunun (iPhone 7 Plus 2 aylık) başına geldi ve anlam verebilmiş değilim fazlasıyla rahatsız edici bir durum. Tavsiye edebileceğim hiçbir şey yok ben cihazımı satıp yenisini aldım arkadaşım tamir ettirdi komşumun cihazına ne oldu bilmiyorum arkadaşımın sorunu çözüldü ancak su geçirmezliği gitti ve kamerası onu rahatsız etmeye başladı eğer böyle bir durum varsa bence eğer elinizde faturanız varsa bir servise gönderin henüz 2 aylık cihaz çok yeni eğer kabul edilmezse benim tavsiyem sorunu alıcıyı bilgilendirerek telefonu elinizden çıkarmanız olur o kameranın son haline geldiğinde çıkardığı ses o kadar sinir bozucu bir ses ki hayatımda telefon camı kırmamış birisi olarak duvara fırlatmamak için zor tuttum kendimi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı