iPhone 7 Kendiliğinden Kapanma Sorunu

umuttrgt

Decapat
Katılım
19 Ocak 2019
Mesajlar
3
Dün her şey normaldi. Daha sonra bir uygulamaya gireyim dedim tıkladım 1 saniye sonra attı, açılmadı. Neyse dedim bir oyuna gireyim dedim o da aynı şekilde tıklıyorum 1 saniye sonra atıyor. Sosyal medya uygulamaları da aynı şekilde, fakat bazı uygulamalar açılıyor.

Neyse kapa aç yapayım düzelir dedim. Tamamen kapadım telefonu. Açayım dedim girişte Apple logosunda kaldı, home tuşu açılmadı bile. 15-20 dakika bekledim yok açılmıyor. İnternetten baktım PC’ye bağlayip kurtarma modundan sıfırlayacakmışım öyle düzelirmiş. Ama bilgiler gidermiş yedeklemeden. Her neyse ben bağladım ama reset atmadan önce yeni ios guncellemesini yükleyeyim öyle de açılmaz ise reset atarım dedim. PC'ye bağladım yeni iOS'a guncelledim açıldı. Açıldı ama aynı uygulamalardan atmaya başladı yine. Dedim ben bir daha kapamam bu telefonu ne olur ne olmaz. Uygulamaları sildim tekrar yükledim bu sefer açıldılar. Hallolmuş oldu her şey, hatta fotoğrafları falan da yedekledim ne olur ne olmaz.

Şimdi asıl sorun şu. Bu olaydan sonra 2 gün içinde telefon 5 kez kendi kendine kapandı, apple logosu geldi ve tekrar açıldı. Biraz önce NBA 2K19 oynuyodum. Kapattım oyunu sosyal medyaya gireyim dedim telefon kapandı yine açıldı hemen.

Korkuyorum daha 1.5 sene oldu alalı iPhone 7. Neden böyle oluyordur ve nasıl çözebilirim bu sorunu?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bende de bir zamanlar iphone 5s varken benim sim kartım dışında tüm sim kartlarını telefonum okuyordu, ama benim sim kartımı okumuyordu. Sim kartı değiştim, olmadı. Sonunda şarj aletim orijinal değildi, orijinal alınca düzeldi. Telefonunuzun garantisi var mı?
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı