iPhone 7 kendini sürekli resetliyor

Batarya markası nedir hocam orijinal olmayan her batarya çakma olmuyor sonuçta orijinalinden daha kaliteli batarya markaları da var. Batarya markası nedir? Çakma ise @lutfu123 hocamın dediği gibi Deji bataryalara bakın en iyisi Deji.
 
Deji ile değiştirdim 1 yıl önce.

Arkadaşlar bence yanılıyorlar, ben de Deji kullandım birkaç kere, orijinal bataryadan iyi olmayı bırak yarısının yanına yaklaşamaz. Hatta şu an babamın kullandığı Deji bataryalı iPhone7 şişti ve ekranı açıldı. Batarya ömrünün düşmeme sebebi de çipi olmaması, o yüzden %100 gözüküyor, sizce 1 yıldır %100 kalması mantıklı mı :) İmkanınız varsa farklı bir batarya ödünç alın ve onunla bir iki gün test edin.
 
Reıs ben zaten Deji orjden ıyı demıyorum ama alınabılecek en ıyı batarya ya Deji'ya da akfa dıgerlerıne azten yaklasmayın.
 
Arkadaşlar bence yanılıyorlar, ben de Deji kullandım birkaç kere, orijinal bataryadan iyi olmayı bırak yarısının yanına yaklaşamaz.

Deji batarya cidden orijinalinden daha kaliteli bugüne kadar onlarca batarya değişimi yaptım telefonlarımda hepsini Deji aldım orijinalinden daha iyi performans veriyor ve daha uzun ömürlü. Zaten dünyadaki en kaliteli pil hücrelerini kullanan markalardan birisi Deji kalitesi buradan belli oluyor. istisnalar kaideyi bozmaz.
 

Geri
Yukarı