iPhone 7 kılıf önerisi

OnePC

Hectopat
Katılım
12 Mart 2021
Mesajlar
4.891
Makaleler
5
Çözümler
8
Yer
Türkiye
Arkadaşlar merhaba. Birazdan telefonuma kılıf alacağım da almadan önce sizin de görüş ve önerilerinizi almak isterim.

Şimdi, kullandığım kılıflar ve artık sıkıldığım kılıflar şunlar;

• İlk önce Apple'ın mavi renginde ki lansman kılıfını kullandım. Çok kalın maalesef. Hiç memnun kalmamıştım.

• Sonra da 20 liralık ince silikonlu siyah rengindeki kılıfı kullandım. Onda telefonu çok korumuyordu. Biraz fazla kullandım ama sonra sıkıldım o kılıftan.

• Ondan sonra da 40 liralık şeffaf kılıf kullandım. 1 ayda sarardı bir de kenarları yırtıldı. Şimdi çöpe attım kılıfı. :(

• Arkadaşlarım da bana tanklı kılıf falan öneriyor ama ben böyle estetik falan olsun istiyorum. Tanklı kılıflar çok kaba göre geliyor bana göre.

• Bazı arkadaşlarım da yüzüklü kılıf öneriyor. Ben kılıfı alacağım da ondan sonra yüzük takacağım telefonuma. Yüzüklü kılıf istemiyorum.

Şimdi bu dediklerime göre güzel bir kılıf var mıdır acaba? Siyah renkte veya gri renkte olursa iyi olur. Kapaklı hiç olmasın. Yardımlarınızı bekliyorum. Eğer yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. :)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam burada bir cıkmaza giriyoruz ince kılıflar korumasız kalınları ise kaba gösteriyor. Zamanında iPhone X kullanırken 10-15 adet kılıfım vardı kullanım tarzıma göre değiştirirdim siz de oyle yapın bana kalırsa çünkü öyle bir kılıf yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı