iPhone 7 mi, Galaxy S7 mi?

Veuneix

Kilopat
Daha fazla  
Bütçeme göre bu 2 telefonu belirledim. Ben iPhone 7 alma taraftarıyım ama yine de sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Hiç iOS telefon kullanmadığım için de bir ilgi yok değil. Ama S7 de çok güzel bir telefon, arada kaldım diyebilirim. iPhone 7 mi, S7 mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç ios kullanmamışsın bence kullanmaya başlayabilirsin.

iPhone 7 modeli daha hızlı denebilir. Kamera yetenekleri olarak da muhtemelen daha gelişmiştir. Donanım olarak bir yorumum yok. Tasarımsal olarak göreceli. iPhone 7 modeli tercih edilebilir. Zaten içinize de siniyor.

iPhone 7 modeli daha hızlı denebilir. Kamera yetenekleri olarak da muhtemelen daha gelişmiştir. Donanım olarak bir yorumum yok. Tasarımsal olarak göreceli. iPhone 7 modeli tercih edilebilir. Zaten içinize de siniyor.
Evet siniyor ama şarj konusunda sıkıntı çeker miyim ? Şuan ki telefonumun şarjı internette 1-2 saat dolanınca bitiyor

3000 lira verip 750p çözünürlüklü telefon alsam içim acır. İsterse donanımı 10 kat daha iyi olsun. S7'de daha kaliteli ve güzel görüntü görüyorum o zaman niye o kadar parayı daha düşük görüntü kalitesine vereyim ki? S7 derim.

Bende İphone 7 var şuan ve şarjı kullanmana bağlı . Elimden hiç düşürmeden instagram youtube gibi sosyal medyalarda gezersem şarjım 4-5 saat belki biraz daha fazla gidiyor.Ama Samsung S7 ye göre daha az gidecektir. IOS kullandıktan sonra Android'i arayacagını düşünmüyorum. Bana göre tercihini Iphone 7 den kullanmalısın.Fotoğrafta da gördüğün gibi 3 saat kullanmama rağmen şarjım 52.Küçük ekran sevmiyorsan üstüne biraz daha ekleyip Plus modelinide alabilirsin bu sefer şarj sıkıntısı da kalmaz.

Dosya Ekleri

• IMG_0388.PNG
    48,5 KB · Görüntüleme: 245
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…