iPhone 7 mi, Galaxy S7 mi?

Bana göre her konuda Samsung. Sadece Instagram ve WhatsApp arasında dolasan basit kullanıcı isen iPhone tam sana göre. S7 Edge kullanıcısıyım bir iPhone 7 kullanıcısına göre birsürü artısı var S7 Edge'nin. Bir elinize S7 Edge diğer elinize iPhone 7 alın ve biraz uğrasın. Aradaki artıları illa fark edersiniz zaten.

Edit: Kuzenim geçen hafta 1 yıldır iPhone 6s kullandığı telefonu satıp S7 Edge alma kararı aldı. Birkaç saat benim telefonu kullandı ve kararı kesinlesti.:puro:

Bu tartışmanın bence kesin galibi S7'dir. Gerek donanım, gerek performans, gerek kamera, gerek tasarım olarak S7 daha üstündür. Kendim de S7 kullanıyorum, telefonu alalı neredeyse bir buçuk yıl oldu telefonda neredeyse hiçbir performans eksikliği yok. Kamera tarafında ise S7 şuan bile çoğu telefondan üstündür, hele gece çekiminde. Pil konusunda zaten rakamlar kendini belli ediyor, iki telefon arasında dağlar kadar fark var. Son olarak ekran S7 AMOLED ekran teknolojisini kullanıyor, bu ekran türü iPhone 7'nin kullandığı LCD ekrandan daha kaliteli.

3000 lira verip 750p çözünürlüklü telefon alsam içim acır. İsterse donanımı 10 kat daha iyi olsun. S7'de daha kaliteli ve güzel görüntü görüyorum o zaman niye o kadar parayı daha düşük görüntü kalitesine vereyim ki? S7 derim.
Geldik dananın kuyruğunun koptuğu yere.
HD telefon, fakat küçük ekranlı olduğundan zaten HD de pek sorun edilmiyor. Ve HD de bize performans olarak dönüyor. Ama sahiden HD biraz yadırganacak konudur.

Daha önce IOS kullanmadığın için aklın Iphone modellerinde kaldığı için Iphone 7 al. Diğer türlü benim önerim yine S7 modelleri olur. S7 fiyat performans noktasında daha başarılı bir telefondur.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı