iPhone 7 mi, Galaxy S7 mi?

Veuneix

Kilopat
Daha fazla  
Bütçeme göre bu 2 telefonu belirledim. Ben iPhone 7 alma taraftarıyım ama yine de sizin görüşlerinizi merak ediyorum. Hiç iOS telefon kullanmadığım için de bir ilgi yok değil. Ama S7 de çok güzel bir telefon, arada kaldım diyebilirim. iPhone 7 mi, S7 mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 7 modeli daha hızlı denebilir. Kamera yetenekleri olarak da muhtemelen daha gelişmiştir. Donanım olarak bir yorumum yok. Tasarımsal olarak göreceli. iPhone 7 modeli tercih edilebilir. Zaten içinize de siniyor.

iPhone 7 modeli daha hızlı denebilir. Kamera yetenekleri olarak da muhtemelen daha gelişmiştir. Donanım olarak bir yorumum yok. Tasarımsal olarak göreceli. iPhone 7 modeli tercih edilebilir. Zaten içinize de siniyor.
Evet siniyor ama şarj konusunda sıkıntı çeker miyim ? Şuan ki telefonumun şarjı internette 1-2 saat dolanınca bitiyor

3000 lira verip 750p çözünürlüklü telefon alsam içim acır. İsterse donanımı 10 kat daha iyi olsun. S7'de daha kaliteli ve güzel görüntü görüyorum o zaman niye o kadar parayı daha düşük görüntü kalitesine vereyim ki? S7 derim.

Bende İphone 7 var şuan ve şarjı kullanmana bağlı . Elimden hiç düşürmeden instagram youtube gibi sosyal medyalarda gezersem şarjım 4-5 saat belki biraz daha fazla gidiyor.Ama Samsung S7 ye göre daha az gidecektir. IOS kullandıktan sonra Android'i arayacagını düşünmüyorum. Bana göre tercihini Iphone 7 den kullanmalısın.Fotoğrafta da gördüğün gibi 3 saat kullanmama rağmen şarjım 52.Küçük ekran sevmiyorsan üstüne biraz daha ekleyip Plus modelinide alabilirsin bu sefer şarj sıkıntısı da kalmaz.

Dosya Ekleri

• IMG_0388.PNG
    IMG_0388.PNG
    48,5 KB · Görüntüleme: 243
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı