iPhone 7 mi, Galaxy S7 mi?

S7’de çözünürlük değiştirme seçeneği mevcut.
Zaten 2016 amiral gemilerinin bazılarında da var bu seçenek. Ama S7 gibi yüksek çözünürlüklü bir cihazı alıp FHD yerine HD olarak tutmak ne kadar doğru olur tartışılır. Ben hiç oynanmamış halde QHD olmasından bahsediyorum.

Zaten 2016 amiral gemilerinin bazılarında da var bu seçenek. Ama S7 gibi yüksek çözünürlüklü bir cihazı alıp FHD yerine HD olarak tutmak ne kadar doğru olur tartışılır. Ben hiç oynanmamış halde QHD olmasından bahsediyorum.
Benim demeye çalıştığım sizin yaptığınız karşılaştırma adil olmuyor. S7 HD çözünürlük ile de kullanılabiliyor bu da bir artı bunu demeye çalışıyorum.

Aslında burada kullanıcının telefondan beklentilerine bakılır. Kimse artık demesin Iphone daha hızlı falan filan. Ben Note 5 kullanmama rağmen cihazın bir kere bile hızdan ödün verdiğini hatırlamıyorum. Artık yeni android cihazlar ios la aynı hızda ve aynı stabilite de. Ama yani ios un 720p ekranı ve ram ile işlemci farkını ortaya koyduğumuzda S7 her türlü avantajlı kalıyor. Neden 3000TL verip bir cihaz içerisinde kendimi hapsedeyim ki? :) Benim tercihim S7 den yana olurdu

Benim demeye çalıştığım sizin yaptığınız karşılaştırma adil olmuyor. S7 HD çözünürlük ile de kullanılabiliyor bu da bir artı bunu demeye çalışıyorum.
iPhone 7 kutudan çıkışlı HD ekran ile geliyor. S7 ise kutudan çıkışlı QHD ile çıkıyor. Gayet adil diyebiliriz. S7'nin HD olabilmesi ise bir artı. Adaletli karşılaşma yapmaya bir engel yok. Öyle dersek G5 ile P9 karşılaştırması da adil olmaz. Kutudan çıkan çözünürlüğü konu alıyoruz.

Android 6 ve sonraki işletim sistemlerini güçlü donanımlarda denemenizi tavsiye ederim. Ben şuana kadar herhangi bir takılmasına rastlamadım :)
Zaten asıl olay Android de sayılmaz tam olarak. Artık üreticilerin yazılımları fazlasıyla stabil. Gayet takır takır çalışıyor.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı