iPhone 7 neden iOS 16 almadı?

Umarız öyle olur. Çünkü telefon değiştirmeyi düşünmüyorum. Geçsem 12 mini veya 13 miniye geçerim ama gerek yok.
Güncelleme desteği kesildi diye değiştirmeye hiç gerek yok bence hocam. Halen daha taş gibi cihaz bataryası dışında. Şu anki orta bütçe telefonların üstünde performans veriyor.

Güncelleme desteği kesildi diye değiştirmeye hiç gerek yok bence hocam. Halen daha taş gibi cihaz bataryası dışında. Şu anki orta bütçe telefonların üstünde performans veriyor.

Ya evet o yüzden memnun kalmayı başarıyorum cihazda. Pilini de değiştirdim cidden boyutu rengi vs çok hoşuma gidiyor. İhtiyacım olmayan bir ton özellik var minilerde ama ufak diye ona geçerim işte geçersem yapacak bir şey yok. Küçük tel üreten kalmadı artık Apple dışında.

6 yıldır 7 plus kullanıyordum güncelleme almadığına göre artık yeni telefon alabilirim. ablamda 12 pro, annemde 13 pro var bu iphoneların hepsi aynı bence. telefondan oyun oynamıyorsanız hiç farketmiyorlar.

6 yıldır 7 Plus kullanıyordum güncelleme almadığına göre artık yeni telefon alabilirim. Ablamda 12 Pro, annemde 13 Pro var bu IPhone'ların hepsi aynı bence. Telefondan oyun oynamıyorsanız hiç fark etmiyorlar.

Kesinlikle katılıyorum ben oynayan biri değilim mobil tarz bana göre değil. Lakin bizim insanımızda da ve özellikle çevremde hep bir son model isteği gerekirse borç harç olsun ama 12 Pro olsun 13 Pro olsun düz modeli de beğenmiyorlar 😆 Halbuki hiçbir özelliğini kullanmıyorlar kamerayı aç düz çekim yap kapat sosyal medya kullan bir iki dandik oyun oyna tamam. Ama Pro şart.
Bilmiyorum ben mi cimriyim😅

Kesinlikle katılıyorum ben oynayan biri değilim mobil tarz bana göre değil. Lakin bizim insanımızda da ve özellikle çevremde hep bir son model isteği gerekirse borç harç olsun ama 12 Pro olsun 13 Pro olsun düz modeli de beğenmiyorlar 😆 Halbuki hiçbir özelliğini kullanmıyorlar kamerayı aç düz çekim yap kapat sosyal medya kullan bir iki dandik oyun oyna tamam. Ama Pro şart.
Cimrilikle alakası yok bence. Tutumlu olmak lazım hele ki böyle bir zamanda.

annem telefondan zerre anlamaz. 13 proyu almadan önce samsungla iphone'u tek bakışta ayırt edemezdi karıştırırdı telefonlarımızı. iş yerindekiler almış diye o da aldı işte.

Annem telefondan zerre anlamaz. 13 Pro'yu almadan önce Samsung'la IPhone'u tek bakışta ayırt edemezdi karıştırırdı telefonlarımızı. İş yerindekiler almış diye o da aldı işte.

Kadın milleti işte onları dünden kabul ettik :)

Neden alsın? 7'ye kadar S modelleri sonraki düz modelin (5S-6 gibi) desteğiyle aynı anda sona eriyor genelde. Eski bir cihaz olduğu için 16 sürümü almayacak.

Bu mantıktan yola çıkarsak X ile XS arasında da minimum 2 sene fark olacak. 6 ile 6S'te olduğu gibi.
XS'in desteği 11 serisiyle beraber kesilecek.
Ya bir tutar yok işte hocam çözemiyorum iOS 16 alabilirdi bence tamamen ticari düşünce bu yapılan.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı