iPhone 7 Plus 128 GB mı, iPhone 8 mi?

M.M.K

Hectopat
Daha fazla  
Şuan 5S kullanmaktayım. Yeni bir telefon arayışına girdim. Pil, ekran ve kamera yetersizliğinden dolayı. Şuan Turkcell'den 128GB iPhone 7 Plus aldım 4159₺. Şuan cihaz elimde değil. İade etme şansım var. Sizce yeni çıkacak cihaz kaç lira bandında olur? Çok fark olur mu? Çok geç olmadan iade etmeli miyim? Lütfen Bu söylediğim modellerden farklı bir telefon önermeyin. Biraz acele yazarsanız sevinirim.

Beklemenin sonu yok yeni bir telefon almak istiyorsan aldığını kullan piyasanın en güçlü telefonlarından biri. Beklersen iPhone 8 çıkar ama samsungun S10'u geliyordur bakayım dersin her zaman beklersin yani... Şuan istiyorsan al beklerim diyorsan yeni nesili alırsın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefon piyasasını takip etmiyorum 8 ne zaman çıkar yada 7'ye kıyasla ne fark olur bilemiyorum siz araştırın eğer performans yada tasarım olarak 8 ile ciddi farkı olmayacaksa beklemenin bir mantığı olduğunu düşünmüyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı