iPhone 7 Plus alınır mı?

EMRR_28

Femtopat
Daha fazla  
Şimdi bana bir akıl verin. Ben Oppo A16 kullanıyorum. Evde bilgisayarım ve tabletim var. Oyun oynamak için almayacağım. Sadece telefon görüşmesi, sosyal medya ve kamera kullanmak için 128 GB depolamaya sahip 7 Plus alınır mı?

Şimdi bana bir akıl verin. Ben Oppo A16 kullanıyorum. Evde bilgisayarım ve tabletim var. Oyun oynamak için almayacağım. Sadece telefon görüşmesi, sosyal medya ve kamera kullanmak için 128 GB depolamaya sahip 7 Plus alınır mı?

Hocam bu zamanda sıfırı zaten yok şahsen benim arkadaşım şu an mecburiyetten kullanıyor ve kamera yuvanın içinde top gibi oynuyor yani o telefona verceğiniz parayla çok daha iyi telefon alırsınız 2. elde.

iOS 15 kullanıyor en iyi ihtimalle kullanacağınız zaten 6-7 ay bunun yerine ikinci el bir android çok daha mantıklı olur. Ama iphone istiyorum diyorsanız en düşük iPhone 8 plus alınır şuan. Ona vereceğiniz parayla kat kat daha iyi bir android alırsınız. Elinizdekinden daha kotu bir telefon.

kesinlikle alınmaz fiyat performans telefonlara bakabilirsin.

7 Plus almanı tavsiye etmem. Biraz daha ekleme yaparak en kötü ihtimalle 8 Plus almanı öneririm. Aktif olarak 2 yıldır kullanıyorum. Kamerasına hala şaşırıyorum. En büyük eksiği ısınma ve batarya sorunu ki bunu 7 Plus'ta çok daha fazla yaşayacağına eminim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı