iPhone 7 Plus Alınır Mı?

Telefonu kullanan var mı? Önerir misiniz? Batarya, performans ve kamera çok önemli benim için.

Kamera konusunda pişman olmazsın keşke demezsin, performansı olarak çok memnun kalırsın. Batarya da eski modellere oranla geliştirilmiş, memnun edici. İlk defa iOS kullanıcam demişsin. Genelde iOS'ta her şey paralı. Uygulama yok şöyle böyle 'derler' öyle bir sıkıntı yok. S8'e karar vermişsin sanırım cihaz tasarımsal olarak çok güzel. 7+ biraz fazla büyük. Kulaklık girişi konusu rahatsız edici değil. Zaten müzik dinlerken şarj etmeniz uzun sürecektir. Daha önce benim gibi 'samsung garantisi' kısmında sıkıntı çektiyseniz ve bunaldıysanız iPhone iyi bir tercih.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kamera konusunda pişman olmazsın keşke demezsin, performansı olarak çok memnun kalırsın.Batarya da eski modellere oranla geliştirilmiş,memnun edici.İlk defa ios kullanıcam demişsin.Genelde iosda herşey paralı,uygulama yok şöyle böyle 'derler' öyle bir sıkıntı yok.S8 e karar vermişsin sanırım cihaz tasarımsal olarak çok güzel.7+ biraz fazla büyük.Kulaklık girişi konusu rahatsız edici değil zaten müzik dinlerken şarj etmeniz uzun sürecektir.Daha önce benim gibi 'samsung garantisi' kısmında sıkıntı çektiyseniz ve bunaldıysanız İphone iyi bir tercih.

Benim için bataryanın 1 günü çıkartması gerek. Artı ön kamera takıntım var. Kaliteli, güzel fotoğraflar çekmek istiyorum. Müzik dinlemeyi sevdiğim için kulaklık girişi olmadan nasıl bilmiyorum.

benim için bataryanın 1 günü çıkartması gerek artı ön kamera takıntım var kaliteli güzel fotoğraflar çekmek istiyorum. Müzik dinlemeyi sevdiğim için kulaklık girişi olmadan nasıl bilmiyorum

Kulaklık girişi olmaması bağlanmadığı anlamına gelmiyor. Kablo lightning ya da istediğiniz kulaklık için dönüştürücü çıkıyor kutudan.

İşlemcisi iyi gibi fakat abim Apple'ı denemek için iPhone 7 Plus almayı düşündü fakat biraz araştırdığında vazgeçti. Birsürü hataları varmış.

İşlemcisi iyi gibi fakat abim Apple'ı denemek için iPhone 7 Plus almayı düşündü fakat biraz araştırdığında vazgeçti. Birsürü hataları varmış.
Ne hatası varmış ben kullanıyorum? Bir hatayla falan karşılaşmadım çıktığı zaman almıştım, hala kullanıyorum, tek donma yaşatmadı bu zamana kadar en basit örneği. Ve alacak arkadaşa hayırlı olsun derim ben uzun süre Android kullandım, değişiklik olsun diye geçtim İOS'a iki tarafın da birbirine göre avantajı, dezavantajı var, bunları göz önünde bulundurarak karar vermesi daha iyi olur fakat şu da gerçek iki telefonda parasını haketmiyor. :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı