iPhone 7 Plus anakart tamiri ne kadar tutar?

Bu böyle olmaz. Hemen hemen doğrusu detaylı incelenecek Arıza tespiti yapılacak bozuk eksik parça değiştirilecek vs vs . Masrafa değer mi değmez mi değerlendirilecek sonrası için düzen turacak mi vs gibi birçok neden var.

Tamir olacak olsaydı yaptırıp tamir görmedi diye ilana koyulurdu demekki dikiş tutmayacak. Veya dikiş tutmayacak ise zamanım yok uğraşacak diye bozuk şekilde hemen hemen sağlam fiyatlara ilana koyuyorlar. :)
 
Hocam arızadan arızaya değişir ancak arızalı telefon anakartı almanızı tavsiye etmem elinizede patlayabilir hemde parça fiyatları zaten kurdan kaynaklı çok yüksek, girişmeyin derim (7 Plus alacaksanız bile çalışan bir ikinci eli alın derim ki bence almayın 7 Plus zaten gereksiz pahalı bir model).
 
Eğer kendin tamirci değilsen bozuk telefon satın alınmaz. Telefoncularda işçilik fazla tutar ne kadar uyguna alırsan al telefonu.
 
Kesinlikle anakart arızası olan iphone satın almayın. %90 ihtimalle daha çok fazla tamir edilmeye çalışılmış fakat başarılı olmamış bir telefon almak üzeresiniz.
iPhone anakart tamiri hakkında inceleme yapılıp satın alma opsiyonu verirse satıcı, bu şekilde kontrol edip almak en mantıklısı
 

Geri
Yukarı