iPhone 7 Plus düşük güç modunda kasıyor

Öncelikle herkese merhaba
Telefonu düşük güç moduna aldığımda ara menülerde takılmalar, geç tepkiler, ve Instagram reelsdeki videoların kasması gibi sorunlar oluyor ve Instagram reelsdeki aynı video düşük güç modunda kasarken düşük güç modunu kapattığımda aynı video kasmıyor. Bunun sebebi nedir acaba? Normal bir şey mi yoksa anormal bir durum mu?
Düşük güç modu işlemci gücünü de kısıtlıyor çünkü. Normal bir durum hocam.
 
Arkadaşlar telefonla bir yere kadar alakasi var ama daha yeni iPhone 13 aldim 256 GB ve daha telefonda 200 GB bos yer var benim de düşük güç modunda Reels videolarim kasiyor, ses bayağı sonradan geliyor her videoda degil, bazilarinda ama abimin eski XS'inde ve şu anki yeni 13'unde ayni video onun hesabindayken düşük güç modunda kasmiyor sebebini anlamis degilim Instagram'da bir problem var sanirim hesaptan hesaba degisiyor
 
Evet cihaz eski fakat dediğim gibi kasma yapacak kadar değil arkadaşımın iphone 6 sı var yavaş ama asla instagram reels de vs.kasma yapmıyor.

Bu arada cihaz 7 plus yanlışlık olmasın
He bu arada eklemeyi unutmuşum acayip derecede ses kayması var bu da cihazın eski olduğundan değildir heralde :) Ekran kaydı var ama nasıl atıcam buraya ?
Ben de 7 Plus kullanıyorum. Pil değişimi yapmıştım geçtiğimiz aylarda fakat cihazın bu havalarda ısınmasından dolayı mıdır bilmiyorum ses Kayma olayı oluyor düşük güç modunda sizdeki gibi. Bu da cihaz ile ilgili. Arkadaşların dediği gibi bu cihaz 6 senelik olacak neredeyse. Teklemeye başlaması normal.
 

Geri
Yukarı