E eymennnnn Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 342 21 Ocak 2023 #1 iPhone 7 plus telefonumun bugün ekranı kırıldı telefona hiçbir erişimim yok verilerimi telefondan nasıl bilgisayara aktarabilirim?
iPhone 7 plus telefonumun bugün ekranı kırıldı telefona hiçbir erişimim yok verilerimi telefondan nasıl bilgisayara aktarabilirim?
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2023 #2 eymennnnn dedi: iPhone 7 plus telefonumun bugün ekranı kırıldı telefona hiçbir erişimim yok verilerimi telefondan nasıl bilgisayara aktarabilirim? Genişletmek için tıkla... Aktaramazsın. Artı 0 Eksi
eymennnnn dedi: iPhone 7 plus telefonumun bugün ekranı kırıldı telefona hiçbir erişimim yok verilerimi telefondan nasıl bilgisayara aktarabilirim? Genişletmek için tıkla... Aktaramazsın.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.620 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 21 Ocak 2023 #3 cumali_032 dedi: Aktaramazsın. Genişletmek için tıkla... İCloud ile olmuyor mu (bilmediğimi, merak ettiğimi belirteyim). Artı 0 Eksi
cumali_032 dedi: Aktaramazsın. Genişletmek için tıkla... İCloud ile olmuyor mu (bilmediğimi, merak ettiğimi belirteyim).
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.328 Çözümler 23 21 Ocak 2023 #4 Hocam 3uTools ile ekran yansıtılabiliyor. Pardon onun için ekrandan izin ver demek gerekiyor. Artı 0 Eksi
KS KS E eymennnnn Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 342 21 Ocak 2023 #5 Sinyor Ezio Auditore dedi: İCloud ile olmuyor mu (bilmediğimi, merak ettiğimi belirteyim). Genişletmek için tıkla... iCloudumda kayıtlı olmayan fotoğraflarım var. itwasgooday dedi: Hocam 3uTools ile ekran yansıtılabiliyor. Pardon onun için ekrandan izin ver demek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam indirdim 3uTools u peki şimdi ne yapmam lazım? Son düzenleme: 21 Ocak 2023 Artı 0 Eksi
Sinyor Ezio Auditore dedi: İCloud ile olmuyor mu (bilmediğimi, merak ettiğimi belirteyim). Genişletmek için tıkla... iCloudumda kayıtlı olmayan fotoğraflarım var. itwasgooday dedi: Hocam 3uTools ile ekran yansıtılabiliyor. Pardon onun için ekrandan izin ver demek gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam indirdim 3uTools u peki şimdi ne yapmam lazım?
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.328 Çözümler 23 21 Ocak 2023 #6 eymennnnn dedi: iCloudumda kayıtlı olmayan fotoğraflarım var. Hocam indirdim 3uTools u peki şimdi ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bunun için de ekrandan "Güven" seçeneğini seçmen gerekiyor. Artı 0 Eksi
eymennnnn dedi: iCloudumda kayıtlı olmayan fotoğraflarım var. Hocam indirdim 3uTools u peki şimdi ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla... Bunun için de ekrandan "Güven" seçeneğini seçmen gerekiyor.
KS KS E eymennnnn Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 342 21 Ocak 2023 #7 itwasgooday dedi: Bunun için de ekrandan "Güven" seçeneğini seçmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yardım ettiğniz için teşekkür ederim hocam en iyisi ben bi telefoncuya götürim telefonu. Artı 0 Eksi
itwasgooday dedi: Bunun için de ekrandan "Güven" seçeneğini seçmen gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Yardım ettiğniz için teşekkür ederim hocam en iyisi ben bi telefoncuya götürim telefonu.
itwasgooday Hectopat Katılım 26 Ekim 2020 Mesajlar 3.328 Çözümler 23 21 Ocak 2023 #8 Ucuza yan sanayi, çıkma ekran alıp kendiniz de yapabilirsiniz. Çok yüksek fiyat söylerlerse kabul etmeyin. Artı 0 Eksi
Ucuza yan sanayi, çıkma ekran alıp kendiniz de yapabilirsiniz. Çok yüksek fiyat söylerlerse kabul etmeyin.