iPhone 7 Plus hala hatalar mevcut mu?

Atakan Genc

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
Meslek
Anestezi Teknikeri
Yakın zamanda iPhone 7 Plus 128 GB almayı düşünüyorum fakat telefon ilk çıktığı zaman bazı sorunları vardı. Bazısında sarı ekran bazısında hissing(tıslama), video çekerken fırtına varmış gibi ses var yapanları ve kenarlarına bastırınca "çıt çıt" diye ses çıkaranları. Aramızda yakın zamanda iPhone 7 almış birileri varsa sorunlar hala devam ediyor mu ? Beni aydınlatabilir mi ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Yakın bir zamanda iPhone 7 almadım. Fakat bence böyle sorunlar yaşamazsın. Çıkalı baya bir süre oldu. Böyle sıkıntılar var ise bile kalkmış olcağını düşünüyorum. Sıkıntı yaşarsan da servis'e gönderip yeni bir cihaz ile değiştireceklerini umuyorum. Ben iPhone 6 ilk çıkacağı zamanlarda ön sipariş vermiştim. Telefon çıkmadan önce ve çıktıktan sonrada sürekli olarak cihazın kasası hakkında falan böyle senin dediğin tarz'da şeyler söylenmişti. Fakat hiç bir sorun yaşamadım.

Yakın bir zamanda iPhone 7 almadım. Fakat bence böyle sorunlar yaşamazsın. Çıkalı baya bir süre oldu. Böyle sıkıntılar var ise bile kalkmış olcağını düşünüyorum. Sıkıntı yaşarsan da servis'e gönderip yeni bir cihaz ile değiştireceklerini umuyorum. Ben iPhone 6 ilk çıkacağı zamanlarda ön sipariş vermiştim. Telefon çıkmadan önce ve çıktıktan sonrada sürekli olarak cihazın kasası hakkında falan böyle senin dediğin tarz'da şeyler söylenmişti. Fakat hiç bir sorun yaşamadım.
iPhone 6'daki söylentileri hatırlıyorum fakat iPhone 7'dekiler söylenti değil Türk ve yabancı forumlarda yüzlerce insan bundan şikayetçiydi. Ufak bir araştırmayla örneklerini görebilirsin.

iPhone 6'daki söylentileri hatırlıyorum fakat iPhone 7'dekiler söylenti değil Türk ve yabancı forumlarda yüzlerce insan bundan şikayetçiydi. Ufak bir araştırmayla örneklerini görebilirsin.
Forumda ki iPhone 7 kullanıcıları ile konuşmaya çalış istersen. Onlar daha sağlıklı bilgiler verebilir. Ben senin yerinde olsam iPhone 7 almam artık. 8 çıkıcak yakında diye biliyorum. Bekle bence.

Forumda ki iPhone 7 kullanıcıları ile konuşmaya çalış istersen. Onlar daha sağlıklı bilgiler verebilir. Ben senin yerinde olsam iPhone 7 almam artık. 8 çıkıcak yakında diye biliyorum. Bekle bence.
Bende o yüzden konu açtım iPhone 7 sahipleri sorularımı cevaplar belki diye lakin yazan olmadı. Şu anki kullandığım telefonum bozuldu bekleyecek vaktim yok ayrıca beklesem bile o kadar bütçem yok.

iPhone 7 kullanan arkadaşlardan cevaplarını bekliyorum.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı