iPhone 7 Plus hızlı şarj ile şarj edilmesi zararlı mı?

mceylan

Hectopat
Telefonun orijinal bataryası çok eskidiği için Deji marka batarya ile değiştirmiştim. Şu an ilk telefonu aldığım zamandaki orijinal bataryası ile şarj ediyorum fakat 4 saat sürüyor. Bugün hızlı şarj adaptörü ile şarj ettiğimde 2 saatten biraz fazla bir sürede tam şarj olduğunu gözlemledim. Telefonun hızlı şarj desteklemediğini biliyorum fakat aklıma bu soru takıldı. Kullanılması sağlıklı mı?

Hızlı şarj destekleyen GM 5 d telefonum ile iyi sonuçlar aldım. Yaklaşık 1 saat veya daha az. 5 Watt'tan daha yüksek lightning adaptör alırsanız daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.

Hızlı şarj destekleyen GM 5 d telefonum ile iyi sonuçlar aldım. Yaklaşık 1 saat veya daha az. 5 Watt'tan daha yüksek lightning adaptör alırsanız daha iyi sonuçlar elde edebilirsiniz.
Sonuçlarınız uzun kullanımda değil mi ? İnternette dolaşan bilgiler arasında bataryanın ve telefonun hızlı şarjdan kötü etkilenebileceği hatta patlamaya sebep olabileceği olsa da Deji , bataryasının birçok korumaya sahip olduğunu belirtiyor. Bugün kullandığımda da böyle bir sonuç aldığımda hızlı şarj alma niyetim oldu açıkçası.
İphone 7 plus hızlı şarj desteklemiyor. Batarya ömründen yersiniz.
Desteklemediğini biliyorum zaten yazımda belirttim. Sağlıklı olup olmadığını sormuştum.

Sonuçlarınız uzun kullanımda değil mi ? İnternette dolaşan bilgiler arasında bataryanın ve telefonun hızlı şarjdan kötü etkilenebileceği hatta patlamaya sebep olabileceği olsa da Deji , bataryasının birçok korumaya sahip olduğunu belirtiyor. Bugün kullandığımda da böyle bir sonuç aldığımda hızlı şarj alma niyetim oldu açıkçası.

Desteklemediğini biliyorum zaten yazımda belirttim. Sağlıklı olup olmadığını sormuştum.
Sağlıklı olup olamayacağını bilemem. Fakat 3-4 aylık kullanımdan sonra batarya topalladı. Gerçi 3-4 yıllık bataryadan ne bekleyeceksin değil mi? Deji en kaliteli yan sanayiidir.

Sağlıklı olup olamayacağını bilemem. Fakat 3-4 aylık kullanımdan sonra batarya topalladı. Gerçi 3-4 yıllık bataryadan ne bekleyeceksin değil mi? Deji en kaliteli yan sanayiidir.
Deji ürünlerinin açıklamasında aşırı şarj , aşırı akım gibi şeylerden korunma güvencesi veriyor fakat görünüşe göre bunlar olsa bile kullanmayacağım. İçim rahat etmedi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı