IPhone 7 Plus için antivirüs önerisi

EkmekarasıSalam

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU:ASUS DUAL V2 AMD RADEON RX 6600 8GB CPU:AMD RYZEN 5 5600 FAN:ID-COOLİNG-SE-214-XT ARGB ANAKART:GİGABYTE ULTRA DURABLE B550M DS3H
RAM:G-SKİLL RİPJAWS 2x8 3200HZ KASA:MSI MAG FORGE 100A:PSU:MSI 600W MAG A600DN (SİLVER) SSD:GOODRAM PX500 512GB
Meslek
Technopatta insanlara yardım etmek
Antivirüs istememin sebebi telefonun dosyalarını taratmak ve gerekli önlemleri almam gerek. iOS sürümüm 15.8.4. şimdiden teşekkürler.

IOS'a antivirüs indirmene gerek yok dosyalara virüs girmesi neredeyse imkansız. Telefonunda Jailbreak var mı?
Bundan önce AVG kullandım tarattığımda jailbreak algılanmadı yazıyordu. Sanırım Veri ihlali demek istiyorsunuz 1 e-posta izleniyor diyor.

Telefonunda Jailbreak var mı?
Evet bir sebepten ötürü bu konuyu uyandırmak istiyorum hocam telefonu Avast ile tarattım Jailbreak falan bulmadı. Veri sızıntısı yok. Saçma ve bilinmeyen sitelere girmeyen birisiyim. VPN'e gerek var mı? bu iPhone'ları bilmiyorum yıllardır Samsung kullandım. @Literarycrawl @SurTes @902722

Son düzenleme:
Bundan önce AVG kullandım tarattığımda Jailbreak algılanmadı yazıyordu. Sanırım veri ihlali demek istiyorsunuz 1 e-posta izleniyor diyor.

Evet bir sebepten ötürü bu konuyu uyandırmak istiyorum hocam telefonu Avast ile tarattım Jailbreak falan bulmadı. Veri sızıntısı yok. Saçma ve bilinmeyen sitelere girmeyen birisiyim. VPN'e gerek var mı? Bu IPhone'ları bilmiyorum yıllardır Samsung kullandım. @Literarycrawl @SurTes @902722

VPN'e gerek yok Safari kullanınbir sorun yaşamazsınız ve 2 adet mail adresi kullanın birini güvenmediğiniz sitelerde kullanmak için.

VPN'e gerek yok Safari kullanınbir sorun yaşamazsınız ve 2 adet mail adresi kullanın birini güvenmediğiniz sitelerde kullanmak için.
Peki hocam Avast da Web kalkanı diye bir şey var o sürekli açık mı durmalı ? açtığım zaman üstte VPN göstergesi oluyor. Bir bilginiz var mı?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı