iPhone 7 Plus için orijinal yeni veya çıkma pil bulunabilir mi?

synoMM

Hectopat
Katılım
10 Mayıs 2020
Mesajlar
137
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS B350 M-A
Ryzen 3 2200g
GTX 1650
2X8 16GB GSKILL 3200 MHZ
Transcend SSD220 240 GB
Cinsiyet
Erkek
3uTools’ta pilimin seri numarası var yani orijinal, en son 2018 veya 2019’da değişmiş şu an tam hatırlamıyorum ve şu an pil sağlığı 79%. Orijinal olmayan yeni bir pilde şu an aldığımdan daha düşük SoT almam olası. Orijinal pil nereden bulabilirim? Bulamazsam kaliteli ne marka pil önerirsiniz? Kendim alıp sadece değişim işlemi için bir telefoncuya gidebilirim. Ayrıca yeni pilde şu an iOS 15.8.2’de maksimum ne kadar SoT alabilirim? İnternette 5 saat yazıyor ama eski bir sürümdeki değer olabilir, merak ettim ona göre telefon değiştireceğim. Normalde başka telefon bakıyordum ancak 1-1,5 sene daha bunda kalma kararı aldım, pil ömrüne göre de karar vereceğim.
 
2.8k gibi çok cuzi bir fiyata Apple yetkili servislerde pil değişimi yapabilirsin :) Orijinal takıntın yoksa Rova veya Deji'ye bakabilirsin.
 
Hangisini önerirsiniz? Deji 200 mAh daha fazla çok fazla etkisi olmaz sanki ama daha büyük sonuçta, ona daha yakınım gibi. Yanında set de veriyorlarmış tamir için, belki kendim de değiştirebilirim pili ama bu yan sanayi pillerde pil sağlığının görünmesi için programlama vs. yapılıyordu sanki bu telefonda da yapılıyor mu? iOS 16’da falan mı geldi o özellik? Telefon performansı 6 ay 1 sene gibi süre kullanınca düşmeye başlar o zaman da telefonu değiştiririm uygulama desteğinin bitmeye başlamasına az kala tam isabet olur.
 
Bende de iPhone 7 var, şu an bytech kullanıyorum 420 döngüsü var değişmem gerekli mi bilmiyorum. Değişirsem Instagram'daki ses kayması düzelir mi?
 

Geri
Yukarı