botmurtaza
Decapat
Telefonu neredeyse daha yeni aldım. İlk aldığım zamanda kurarken vs. ısınıyordu, tamam dedim bu normaldir. Hani yüksek grafikli bir oyunda falan ısınmasını anlarım ama kullanmadığım çoğu ayar kapalı olmasına rağmen ısınma sorunu rahatsız ediyor. Mesela sadece WhatsApp uygulamasında bile ısınıyor. Parlaklık çok düşük zaten. iOS son sürümde.
Kalın bir kılıfta kullanmıyorum. Bir süredir araştırıyorum bu konu hakkında, ilk başlarda çok takmadım kafaya ama şu an elim yandı bunu yazarken bile... Yani bu normal mi? Acaba ben mi çok takılıyorum? Restore yapmalı mıyım? Telefonu servise götürmek zorunda kalmak istemiyorum. İşe yarayacağını düşündüğünüz tavsiyeler varsa lütfen yardımcı olur musunuz?
Kalın bir kılıfta kullanmıyorum. Bir süredir araştırıyorum bu konu hakkında, ilk başlarda çok takmadım kafaya ama şu an elim yandı bunu yazarken bile... Yani bu normal mi? Acaba ben mi çok takılıyorum? Restore yapmalı mıyım? Telefonu servise götürmek zorunda kalmak istemiyorum. İşe yarayacağını düşündüğünüz tavsiyeler varsa lütfen yardımcı olur musunuz?
Son düzenleyen: Moderatör: