iPhone 7 Plus ısınma sorunu

botmurtaza

Decapat
Telefonu neredeyse daha yeni aldım. İlk aldığım zamanda kurarken vs. ısınıyordu, tamam dedim bu normaldir. Hani yüksek grafikli bir oyunda falan ısınmasını anlarım ama kullanmadığım çoğu ayar kapalı olmasına rağmen ısınma sorunu rahatsız ediyor. Mesela sadece WhatsApp uygulamasında bile ısınıyor. Parlaklık çok düşük zaten. iOS son sürümde.

Kalın bir kılıfta kullanmıyorum. Bir süredir araştırıyorum bu konu hakkında, ilk başlarda çok takmadım kafaya ama şu an elim yandı bunu yazarken bile... Yani bu normal mi? Acaba ben mi çok takılıyorum? Restore yapmalı mıyım? Telefonu servise götürmek zorunda kalmak istemiyorum. İşe yarayacağını düşündüğünüz tavsiyeler varsa lütfen yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer yüksek sıcaklık uyarı ekranı çıkmıyorsa sorun yok bence, lte'de kullanıyorsan o fazla ısındırtabiliyor

Eğer yüksek sıcaklık uyarı ekranı çıkmıyorsa sorun yok bence, lte'de kullanıyorsan o fazla ısındırtabiliyor
Uyarı vermiyor, sanırım ben çok kafaya takıyorum. Havaların sıcak olmasının etkisi olabilir mi acaba diye düşünüyorum. lte çok nadir kullanıyorum, genelde wi-fi kullanıyorum. Kullanmadığım zamanlarda kapatıyorum.

Uyarı vermiyor, sanırım ben çok kafaya takıyorum. Havaların sıcak olmasının etkisi olabilir mi acaba diye düşünüyorum. lte çok nadir kullanıyorum, genelde wi-fi kullanıyorum. Kullanmadığım zamanlarda kapatıyorum.
Ben iPhone 7 kullanıyorum benim telefonda gereksiz ısınıyor. Sadece safaride gezdiğimde bile bir süre sonra ısınıyor sebebi belirsiz. Özellikle mobil PUBG çok ısıtıyor.

Bunu yazarken bile elim yandı diyorsanız telefonunuzda bir sorun var.Format atıp temiz kurulum yapmayı denediniz mi?
Geçen gün restore yaptım yeni bir iphone olarak ayarladım fakat hala ısınma var ama sanırım bu çoğu telefonda oluyor bu zamanlarda. Çünkü havanın sıcaklığı yüzünden ellediğim çoğu şey alev alacakmış gibi zaten :D yine de teşekkür ederim konuyla ilgilendiğiniz için.
Ben iPhone 7 kullanıyorum benim telefonda gereksiz ısınıyor. Sadece safaride gezdiğimde bile bir süre sonra ısınıyor sebebi belirsiz. Özellikle mobil PUBG çok ısıtıyor.
Benim de durum böyle. Gerçi pubg oynarken ısınması normal olsa gerek ama safaride gezerken bile ısınması biraz can sıkıyor :/

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı