İphone 7 plus Kablo sorunu

Yol yaptı yol

Hectopat
iPhone 7 Plus telefonumun kilit sorunu var. iTunes ile çözeceğimi söyledi yetkili servis. Fakat telefonu bilgisayara bağladığımda herhangi bir bağlantı görmüyorum zaten bilgisayara bağlandığında şarj olması gerekiyor fakat olmuyor da. Kilit ekranında USB aksesuarları kullanmak için iPhone kilidini açın yazıyor. Yetkili servise söyledim bunu kablonun orijinal olmadığından kaynaklanabileceğini söyledi. Sizce sorun ne? Bilgisayara taktığımda bir ses geliyor bilgisayardan ama herhangi bir şey yok. iTunes ile kilidi açacağım fakat işlemi yaptığımda olmuyor çünkü bilgisayar telefonu görmüyor. Veya telefondan mı bilemedim. Gerçi bilgisayar görmese telefon da o uyarıyı vermez değil mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer iCloud kilidi varsa yani iCloud parolanızı girin diye ikaz çıkıyorsa onu açamazsınız. Sadece Apple servisi arayarak ve cihazın size ait olduğunu kanıtlayabilirseniz açılır. Bir defa başımıza geldi. Size fatura tarihi ve numarası dahil bütün soruları tek tek soruyorlar güvenlik açısından.

Ayrıca ikinci el başkasından aldıysanız ve onun iCloud hesabı varsa içinde, cihazı o da açabilir veya "iPhone'umu Bul" uygulaması üzerinden kilitleyebilir.

iTunes üzerinden çözemezsiniz işte önceki konunuza yazacaktım. Bilgisayarın cihazı görmesi için kilidini açmanız gerekiyor servisi tekrar arayarak durumu belirtin kablo ile alakası yok ben de cihazımı ne zaman PC ye bağlasam kilidini açmam gerekiyor.

Ya arkadaşlar ben farklı bir şey diyorum siz farklı diyorsunuz.. Ben kabloyu neden okumuyor diyorum size siz kilidi açamazsın diyorsunuz normal kilit İtunes ile açılıyor ama yan sanayi kablo kullandığımdan mı bilmem ama telefona işlemi yaptığım zaman logo gelmiyor zaten bilgisayar telefonu görmüyor. O yüzden kablodan mı acaba?
Bütün İphone konularımın alayı kilitlenebilir :D :D Çünkü hepsini çözdüm :) İyi akşamlar..

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı