iPhone 7 Plus nasıldır?

asyalazanya

Hectopat
Daha fazla  
Çok param yok. Android kullanıyorum ve sevmıyorum, sizce iPhone 7 Plus iyi midir? Pek oyun oynamıyorum, ara sıra CoC falan.

Son düzenleyen: Moderatör:
iPhone 7 Plus alacaksan bu üç şeyi kabul etmelisin.

1) Bataryası 2700 mAh.
2) iOS 16 güncellemesi almayacak, yani iOS 16 için ve gelecekte daha üst bir iOS'a çıkacak uygulamalar inmeyecek.
3) Kamera megapikseli kötü ama mesela selfie çekineceksen arkadaki güneşin parlaklığını kısar.

Eğer bu şartlar sana uyarsa git al derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yazılım güncellemesi almayacak, ileride uygulamalar yüklenemeyecek. 1-2 yıl kullanıp başka alırım diyorsanız alınabilir.

iPhone 7 Plus alacaksan bu üç şeyi kabul etmelisin.

1) Bataryası 2700 mAh.
2) iOS 16 güncellemesi almayacak, yani iOS 16 için ve gelecekte daha üst bir iOS'a çıkacak uygulamalar inmeyecek.
3) Kamera megapikseli kötü ama mesela selfie çekineceksen arkadaki güneşin parlaklığını kısar.

Eğer bu şartlar sana uyarsa git al derim.

iPhone 8Plus nasıl o zaman sence.

iPhone 8 Plus.
1batarya 7 Plus'tan yaklaşık 200 miamper düşük.
2 PUBG akıcı 60 FPS'ye kadar verebilir.
3 kamera çözünürlüğü aynı ama 8 Plus videoyu 60 FPS çekiyor.
4 iOS 16 güncellemesini alacak ama sonraki IOS'ları alacağını sanmıyorum 3 veya 4 sene gider bence.
Detaylı incelemek istiyorsan benim kullandığım gibi tarayıcıyı iPhone 7 Plus vs iPhone 8 Plus epey yazıp inceleyebilirsiniz epey detaylı ve Türkçe anlattığı için onu tercih ediyorum.

iPhone 8 Plus.
1batarya 7 Plus'tan yaklaşık 200 miamper düşük.
2 PUBG akıcı 60 FPS'ye kadar verebilir.
3 kamera çözünürlüğü aynı ama 8 Plus videoyu 60 FPS çekiyor.
4 iOS 16 güncellemesini alacak ama sonraki IOS'ları alacağını sanmıyorum 3 veya 4 sene gider bence.
Detaylı incelemek istiyorsan benim kullandığım gibi tarayıcıyı iPhone 7 Plus vs iPhone 8 Plus epey yazıp inceleyebilirsiniz epey detaylı ve Türkçe anlattığı için onu tercih ediyorum.

Anladım cok teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı