Pcman80
Hectopat
Alabilirsen 2. el XR al bence.
Bütçen nedir? Kamera kalitesinin megapiksel ile doğrudan ilgisi yok, hatta çok etkilemiyor bile... XR'da çok kısılmış bir cihaz. True tone bile yok...
öyle yapacağım büyük ihtimalAlabilirsen 2. el XR al bence.
Kameradan dolayı değil çok fotoğraf çekmiyorum edit montaj yaparken telefonum aşırı fazla kasıyor arkadaşımdada iPhone 8 var denedik onda kasmadı o yüzden IPhone'a geçmek istiyorum Android'den çok memnum değilim zaten.
öyle yapacağım büyük ihtimal
XR'a bulaşma. Bütçen ne?
Belirli bir bütçem yok para biriktiriyorum.
Çok param yok. Android kullanıyorum ve sevmıyorum, sizce iPhone 7 Plus iyi midir? Pek oyun oynamıyorum, ara sıra CoC falan.
XR'a bulaşma. Bütçen ne?
Belirli bir bütçem yok para biriktiriyorum.
Günümüzde alınmaz. Tam bütçen nedir?
XR bulaşılmayacak falan bir cihaz değil. Tasarım kişiden kişiye değişir. Sadece ekran IPS. Ve fiyatında ki cihazlara göre gayet iyi.
Minimum XR-XS al. Alabilirsen XS MAX-11'e bakarsın.
IPS ve çözünürlüğü berbat. True Tone yok. HDR ve Dolby Vision'da yok... Sırf o çöp ekrandan dolayı alınmaz. Kamera olarak zaten kağıt üstünü geçtim çektiği fotoğraflarda cidden XS'ten daha kötü, deneyimledim.
Günümüzde alınmaz. Tam bütçen nedir?
XR bulaşılmayacak falan bir cihaz değil. Tasarım kişiden kişiye değişir. Sadece ekran IPS. Ve fiyatında ki cihazlara göre gayet iyi.
Minimum XR-XS al. Alabilirsen XS MAX-11'e bakarsın.
Ben iki cihazı aynen kullandım. XS daha iyi tabii ki batarya-kamera-kasa-ekran vs.
Şu an elimde Samsung A32 var sizce uzun süre para biriktirip iPhone 11 mi alayım yoksa erkenden iPhone 8 Plus'ya da XR mı alayım?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.