iPhone 7 Plus nasıldır?

IPS ve çözünürlüğü berbat. True Tone yok. HDR ve Dolby Vision'da yok... Sırf o çöp ekrandan dolayı alınmaz. Kamera olarak zaten kağıt üstünü geçtim çektiği fotoğraflarda cidden XS'ten daha kötü, deneyimledim.
True Tone ve Dolby Vision var XR'da. IPS ekran olması kişisel tercih, XS ve X'den daha büyük batarya ve ekran sunuyor. Temiz XS daha mantıklı fakat bulamıyorsanız XR'da alınır.

Sırf o çöp ekrandan dolayı alınmaz.

Kesinlikle katılıyorum, sırf Apple'ın TR satış politikası yüzünden o kadar para ödüyosun 1080p video izleyemiyorsun... XR'a ve 11'e bulaşmayın, özellikle 2. el olarak, 11'in fiyatına XS Max bulunulabiliyor çünkü...

Kesinlikle katılıyorum, sırf Apple'ın TR satış politikası yüzünden o kadar para ödüyosun 1080p video izleyemiyorsun... XR'a ve 11'e bulaşmayın, özellikle 2. el olarak, 11'in fiyatına XS Max bulunulabiliyor çünkü...

XR ne alaka? XR 7-8K bandında çok mantıklı bir cihaz.

sırf Apple'ın TR satış politikası yüzünden o kadar para ödüyosun 1080p video izleyemiyorsun...
1080p video izleyebiliyorsun, 11 ve XR'ın ekranı sadece kağıt üstünde kötü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

1080p video izleyebiliyorsun, 11 ve XR'ın ekranı sadece kağıt üstünde kötü.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

4K izleyebilsen ne işe yarar? 1080P kalitesinde bile göremeyeceksin 😀 Senin dediğine kalırsak 2K-4K monitörler gereksiz çünkü zaten 1080P monitörlerde 4K oyun açabiliyoruz...

4K izleyebilsen ne işe yarar? 1080P kalitesinde bile göremeyeceksin 😀 Senin dediğine kalırsak 2K-4K monitörler gereksiz çünkü zaten 1080P monitörlerde 4K oyun açabiliyoruz...
Video'nun rescale ederek açıldığını söylemiştim, ekranın 1792 piksel olduğunu biliyoruz...
88 pikseli ben ekrandan hemen anlıyorum olmaz diyorsan tabii ki senin tercihin. 🤣

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı