iPhone 7 Plus ne kadar dayanır?

Benimki genelde şarjda oynarsam sıkıntı oluyor.
Bende şarjda veya değil ufacık kasma olmuyor sadece şarjı %10 limitine geldiğinde kasma başlıyor.
Şarjda veya şarjda değilken, oyun oynadığımda tahammül edilmeyecek şekilde donma/kasma ve ısınma problemi yaşıyorum. Neyse ki telefonda oyun oynayan birisi değilim. Ama sosyal medyada gezinirken veya video izlerken sorun yaşamıyorum. Ama telefonla uzun vakitler geçirdiğinizde ısınma problemi her zaman oluyor bunu da söylemem lazım, şarjı da uzun süre gitmiyor.

Merhaba arkadaşlar. Ablamın eski bir 7 Plus'ı var ve benim de ekosistemimde eksik olan parça bir iPhone. Telefonum POCO X3 Pro ve 7 Plus'a geçme gibi bir düşüncem var fakat emin değilim. 7 Plus ne kadar gider daha ve POCO'yu bıraktığıma pişman olur muyum? Sadece video çekip Mac'e aktarmak ve ekosistemi senkronize bir şekilde kullanmak gibi bir kullanma beklentim var. Önerileriniz?

7 Plus'ın götüreceği taş çatlasın 2 yıl. 3-4 yıl kullanım varsa başka cihaz bak. 2 yıl kullanım benim için yeterli, video performansı ve sosyal medya kalitesi önemli diyorsan al kullan.

6s ile 7 şuan aynı güncellemeyi alıyor, kamera ve işlemci farkı var. Ablanızdan ücretsiz veya uygun fiyata almayacaksanız 4-5k tl İPhone 7 Plus'a vermenizi önermem onun yerine 2700-3200 bandına 6s Plus 64GB alabilirsiniz. 7 Plus'ta 6s Plus'ta kullandım ve ikiside çok güzeldi tabii ki tercihim 7 Plus ama aradaki fiyat farkına değmez.

7 Plus'ın götüreceği taş çatlasın 2 yıl. 3-4 yıl kullanım varsa başka cihaz bak. 2 yıl kullanım benim için yeterli, video performansı ve sosyal medya kalitesi önemli diyorsan al kullan.
Hocam merhaba 2 yıl diyorsunuz ancak şöyle bi sorum var size:
İPhone 5s ve 6 bile daha bu yıl Whatsapp desteğini kesti, desteğini kesti dediğim appstoreden inmiyor başka cihazdan girili apple kimliği ile çok rahat Whatsapp vs. kullanılıyor. Demek istediğim bu cihazlar bile hala kritik uygulamalara erişebiliyorsa 6s ve 7 serisi 3-4 belkide 5 yıl Whatsapp desteği felen almaz mı? Zaten 6s,7 sosyal medyada felen takılmak için diye düşünüyorum oyun oynama düşüncesi varsa bu cihazlara yaklaşılmaması gerekli.

İphone 6S var evde 7-8 senedir kullanılıyor tek sıkıntısı sağ üst taraftan ekran karardı çok ufacık yuvarlak şeklinde. Bence 3 senesi olabilir çok rahat ama donuyorsa ana menü de falan ki bizim ki donuyor artık can sıkıyor. Donmuyorsa bile minimum bir yıla başlayabilir o tür sorunlar.
Hocam bende şuan 11,6SP,6,5S var ve menüde donma sorunu anakart işlemli veya bataryası acayip kötü olanların dışında olmuyor. Sizin bahsettiğiniz 6s 16gb ve içerisinde yer olmamasından kaynaklanıyor olabilir. 16GB değil isede pilden olabilir diye düşünüyorum.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı