iPhone 7 Plus Yurtdışı Sitesinden Alınır mı?

Mustafa_35

Megapat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar,
AT&T - DIRECTV, Wireless, Cell Phones & Internet Service sitesinde iPhone 7 Plus 869 dolar 128 GB modeli ortalama 2600 TL yapıyor. Sizce bu güvenilir midir veya cihaz Türkiye'de açtırıtılabilir mi?
Eğer sıkıntı olmayacaksa sipariş vermeyi düşünüyorum ama hiç yurt dışından bi ürün getirtmediğimden bu konular ile ilgili çok bir bilgim yok. Eğer bu siteden olmuyorsa başka nereden bulabilirim ? Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bildiğim kadarı ile yurtdışından telefon getirtemiyorsunuz. Onun yerine bir arkadaşınız, eşiniz, dostunuz vb. gidip herhangi bir ülkenin Apple Store'ından alıp, telefonla beraber uçağa binip, size getirmesi gerekiyor. O telefonu açtırmak için de herhangi birinin pasaportuna kaydetmeniz gerekiyor, aksi taktirde yanlış hatırlamıyorsam telefon 180 gün sonra kullanılamıyor. Yani hat çekmiyor siz yine içine Wi-Fi ile falan oyun yükleyip oynarsınız. Devam edelim, tek bir pasaporta 5 yılda sadece 1 telefon işletebiliyorsunuz.

Bildiğim kadarı ile yurtdışından telefon getirtemiyorsunuz. Onun yerine bir arkadaşınız, eşiniz, dostunuz vb. gidip herhangi bir ülkenin Apple Store'ından alıp, telefonla beraber uçağa binip, size getirmesi gerekiyor. O telefonu açtırmak için de herhangi birinin pasaportuna kaydetmeniz gerekiyor, aksi taktirde yanlış hatırlamıyorsam telefon 180 gün sonra kullanılamıyor. Yani hat çekmiyor siz yine içine Wi-Fi ile falan oyun yükleyip oynarsınız. Devam edelim, tek bir pasaporta 5 yılda sadece 1 telefon işletebiliyorsunuz.
Pasaporta 6 yılda 1 telefon çok saçma değil mi? Ben her yıl telefon değiştiren birisiyim. Yurt dışından alıp gelsem bilemedim aşırı saçma bence.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı