iPhone 7 resetleme + şarjının 2'nin üstüne çıkmaması

anilxcan

Centipat
Daha fazla  
iPhone 7 Plus cihazım 2-3 dakikada bir kendini resetliyor ve pil sağlığıda gözükmüyor şarjı %2'nin üstüne çıkmıyor. Bazen açıldığında şarjı 100 oluyor sonra hemen kapanıyor çok ısınıyor ve açıldığında şarjı tekrar %2 oluyor bazen 90 oluyor sonra 30 düşüveriyor sonra 70'e yükseliyor ve kapanıyor.

Dosya Ekleri

• WhatsApp Görsel 2023-10-18 saat 22.31.04_4519abc5.jpg
    WhatsApp Görsel 2023-10-18 saat 22.31.04_4519abc5.jpg
    35 KB · Görüntüleme: 63
Arkadaşın söylediği gibi büyük ihtimalle bataryanızın ömrünü tüketmiş, ama bataryanın sağlam olduğundan eminseniz telefonu yeniden kurmayı deneyebilirsiniz.

iPhone 7 Plus cihazım 2-3 dakikada bir kendini resetliyor ve pil sağlığıda gözükmüyor şarjı %2'nin üstüne çıkmıyor. Bazen açıldığında şarjı 100 oluyor sonra hemen kapanıyor çok ısınıyor ve açıldığında şarjı tekrar %2 oluyor bazen 90 oluyor sonra 30 düşüveriyor sonra 70'e yükseliyor ve kapanıyor.
Bataryan ölmüş. Rova, Deji veya Woyax ile değişim yap.

Merhaba, eski IPhone'ları da kullandım tecrübe ile sabittir. iPhone batarylarında böyle bir problem yaşanıyorsa, ısınma gibi durumlar da söz konusu olduysa. Batarya(pil) ömrünü tüketmiş demektir. Telefonculardan değiştirebilirsiniz fakat çözüm geçicidir, tekrardan aynı problemi de yaşayacaksınızdır.

Arkadaşın söylediği gibi büyük ihtimalle bataryanızın ömrünü tüketmiş, ama bataryanın sağlam olduğundan eminseniz telefonu yeniden kurmayı

Merhaba, eski IPhone'ları da kullandım tecrübe ile sabittir. iPhone batarylarında böyle bir problem yaşanıyorsa, ısınma gibi durumlar da söz konusu olduysa. Batarya(pil) ömrünü tüketmiş demektir. Telefonculardan değiştirebilirsiniz fakat çözüm geçicidir, tekrardan aynı problemi de yaşayacaksınızdır.
ama ben bataryayı 2 ay önce değiştirdim.

Bataryan ölmüş. Rova, Deji veya Woyax ile değişim yap.
deji batarya ile değişim yapılmıştı zaten 2 ay önce

Arkadaşın söylediği gibi büyük ihtimalle bataryanızın ömrünü tüketmiş, ama bataryanın sağlam olduğundan eminseniz telefonu yeniden kurmayı deneyebilirsiniz.
telefona itunes ile yaklaşık 20 kere yazılım attığım hade düzelmedi

Batarya ölmüş işte hocam neyi zorluyorsun :D. Sürekli açılıp kapandığı içinde ısınması normal.
batarya değişmişti 2 ay önce

ama ben bataryayı 2 ay önce değiştirdim.

deji batarya ile değişim yapılmıştı zaten 2 ay önce

telefona itunes ile yaklaşık 20 kere yazılım attığım hade düzelmedi

batarya değişmişti 2 ay önce
Hocam tanıdık, bildiğin bir telefoncu varsa ona git gözünün önünde sıfır bir bataryayı takıp test etsin ona göre farklı bir sorun var mı diye bakar zaten telefoncu. Buradan alacağın tavsiyelerle çözebileceğini sanmıyorum o sorunu.

Ama ben bataryayı 2 ay önce değiştirdim.

Bak sen daha yazmadan cevaplamışım, pili değiştirsen de bunun çözümü yok. Orijinal kendi piliyle bile verim alamamışsın bu problemi yaşamışsın, piyasa orijinal diye gezen çok benzeri var ancak Apple üretmiyor bildiğim kadarıyla. Bence yeni telefon size selam çakıyor :)

Bataryayı yaklaşık 2 ay önce değiştirdiğinizi söylemişsiniz. Bataryayı değiştirdiğiniz zaman bir problem yoksa, sorun zamanla ortaya çıkıyorsa -yani cihazı şarj ettikçe- ya kaliteli bir batarya kullanmıyorsunuz (her ne kadar A kalite dense de piyasadaki piller çok sağlam olmuyor, ben de A kalite diye taktırdığım bataryayı 6 ayda eskitmiştim), ya da cihazınız eskiyse donanımsal bir arızası olabilir.
Bu yüzden bataryanızın sağlığı anormal düzeyde düşüş gösterir, siz ne kadar batarya değiştirseniz de kısa sürede aynı sorunla karşılaşırsınız.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı