iPhone 7 şarjı yavaş doluyor

Muarex

Decapat
Daha fazla  
iPhone 7 cihazının şarj olmadığı için bugün bataryasını değiştirdim. Ama şu an da hem çok yavaş doluyor hem de arada bir kesiliyor. Sorunun bataryadan olduğunu sanmıyorum çünkü entegre bozulmuştu ve entegrenin üstüne bir tampon koyunca çalıştı cihaz. Kısacası entegrenin bağlantı noktasına baskı uygulanınca şarj oluyor uygulanmasında olmuyordu. Böyle bir çözüm bulduk ama şu an da birden kesiliyor ve geri çıkarıp takınca tekrar şarj oluyor ama çok yavaş. Acaba bugün yeni batarya taktırdım diye olabilir mi?

Eğer orijinal değilse hem entegre hem sahte batarya bu sorunu daha belirginleştirmiş olabilir. Bir de işini bilmeyen biri yaptıysa geçmiş olsun. Ben batarya değiştirdiğimde adam test etmişti %100 olunca şarjı kesiyor mu falan diye ona göre taktı bataryayı.

Batarya orijinal mi?

Orijinal arkasındda sertifika vardı.

Eğer orijinal değilse hem entegre hem sahte batarya bu sorunu daha belirginleştirmiş olabilir. Bir de işini bilmeyen biri yaptıysa geçmiş olsun. Ben batarya değiştirdiğimde adam test etmişti %100 olunca şarjı kesiyor mu falan diye ona göre taktı bataryayı.

Şarj aletiniz orijinal mi?

Evet.

Apple'a dair bir sertifika değil mi? Başka marka kendi ürünü olduğuna dair de sertifika koyabilir sonuçta. Keşke seri numarasını alsaydınız, Apple ile iletişime geçerek sorgulardınız. Pil konusunda çok fazla sahte olayı dönüyor çünkü orijinal diye.

Orijinal diye düşünüyorum önümde açtı Apple logolu sertifikalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı