iPhone 7 servis macerası

ullrkenmountain

Centipat
Merhaba arkadaşlar, iPhone 7 32 GB 10 aylık kullanımdan sonra pil servis yazınca Apple ile görüşüp pil değişimi için yetkili servise teslim ettim. (12.03.2020)
Cihazımı teslim edeceğim günden 2 gün önce cihaz 2 kere kapanıp açıldı kendi kendine.
Teslim etmeden önceki gün cihaz komple kapandı ve Boot ekranında kaldı sürekli elmada Boot atıp duruyordu.
Cihaz bir gün yetkili servisten sonra Apple Onarım Merkezine aktarıldı ve gittiği günden beri ses seda yok. Sizce sonuç nasıl olur? Değişim, onarım?

Sanırım korona virüsünden dolayı Apple servisleriyle alakalı bir sıkıntı vardı. Bu konuda bilgi edinmeye çalış.
Tam iPhone 7 almayı düşünüyordum. Bana telefon eline ulaşır gibi geliyor.

Kesinlikle ben de 8 Plus üstü almanı tavsiye ederim. Yazılım güncellemeleri konusunda daha avantajlı olur.

Büyük ihtimalle değişim yaparlar. Ama mağdur olmazsın merak etme, Apple servisleri iyidir. Bir şekilde sorununuzu çözeceklerdir.
Umarım dediğiniz gibi olur, merak içerisindeyim.
Cihaz değişime gitmiştir bence, Apple garanti servisi olarak sıkıntı çıkaran bir firma degil genelde.
Yetkili servise gittiğimde Apple değişim politikasının Türkiyede çok suistimal edildiğini ve yakın zamanda değişeceğini söylemişti.
Güncelleme Notu: Bugün yetkili servis görevlileri ile kısa bir görüşme yaptım. Onarım Merkezi cihazın değişimini sağlamış kargo ile yollamış cihaz gelince sms ile bilgilendirilecekmişim. Cihazı teslim aldığımda tekrar bir güncelleme notu yazacağım.

Yetkili servise gittiğimde Apple değişim politikasının Türkiyede çok suistimal edildiğini ve yakın zamanda değişeceğini söylemişti.
Güncelleme Notu: Bugün yetkili servis görevlileri ile kısa bir görüşme yaptım. Onarım Merkezi cihazın değişimini sağlamış kargo ile yollamış cihaz gelince sms ile bilgilendirilecekmişim. Cihazı teslim aldığımda tekrar bir güncelleme notu yazacağım.

Güncelleme Notu 2: Yeni cihaz ile değişim yapıldı üstelik garantisi de eski cihazın tarihinden değil yeniden 0 olarak tekrar başladı. Apple Servis Maceramın sonuna geldim. Genel olarak memnun kaldım.

Son düzenleme:

Güncelleme Notu 2: Yeni cihaz ile değişim yapıldı üstelik garantisi de eski cihazın tarihinden değil yeniden 0 olarak tekrar başladı. Apple Servis Maceramın sonuna geldim. Genel olarak memnun kaldım.
Hangi teknik servise verdiniz cihazınızı?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı