iPhone 7 sıkça çöküyor

Sıfılayınca hiçbir şey değişmiyor hocam başka bir iPhone alacak param yok iPhone 11 falan almaya gücüm var ama yaklaşık 1 yıl sonra yine aynısı olacak.
Eğer ki 11 alırsanız bu durumla karşılaşma olasılığınız çok düşüktür. Cihazınız instagram, pubg vb. gibi ağır programlarda bu duruma geliyorsa işlemci ve ya anakart kaynaklı bir durum olabilir. Durum bu şekildeyse bulunduğunuz bölgedeki güvenilir özel bir servis'e başvurmanız gerekiyor. Lakin şu da aklınızdan çıkmasın; bu türlü işlemlerde randuman tutma ihtimali düşüktür. En kısa çözümü cihazı yaptırıp elden çıkartmaktır.
 
Benim telefon son zamanlarda kasmaya başladı hocam şimdi yine az kasıyor ama rahat oynatıyor, bildirim gelince falan kasıyor ya da şarjım 20'ye yaklaşınca falan.



Telefonu aldığımdan beri hiç düşmedi bataryayı kandırmak için bir şeyler vardır. Safari'den çıkınca yine çöküyor az önce denedim ama 87'ydi sanırım o civarlar.
Batarya kaynaklı olabilir.
 
Ayrıca Telefon hafızası, kamerası derken bir iPhone 7 daha aldırır gibi hocam.
İphone 7'ye yatırım yapmak şu an saçma olur. Ben müşterilerimize ve çevreme xr-xs altı önermiyorum.
 
Hocam yanlış anlamazsanız paranız varken yeni bir cihaza geçin.

3,4 Aya iPhone 13 almayı düşünüyorum hocam yani geçici bir çözüm olsa bile yeter.

Hayır. Artık güncelleme dahi almıyor.

Aldırır derken fiyat fazla gelir anlamında dedim hocam bu zamanda 800'e bile hiçbir parçayı değiştiremem bu telefonu 3 Bin'e aldım zaten.

iPhone 7'ye yatırım yapmak şu an saçma olur. Ben müşterilerimize ve çevreme XR-XS altı önermiyorum.

Planım daha yüksek modelli bir şeyler ama şu an biraz da idare etmelik çözümler hocam.
 
Hocam iTunes üzerinden sıfırdan yazılım atmayı deneyebilirsiniz bu belki sorununuza çözüm olur çünkü yazılımı sıfırdan kurmuş olursunuz.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı