iPhone 7 telefona Jailbreak nasıl atılır?

Huawei emui

Hectopat
iPhone 7 kullanıyorum ve iOS 16 yok ama kilit ekranları çok güzeldi. Bende yapmak istiyorum. Bir de iPhone 14 sürekli açık ekran var. O da güzel. Şimdi sorun şu: bilgisayar ile nasıl yaparım? Bu arada sürüm 15.5 telefondan olmuyor. Uygulama doğrula diyor. Giriyorum 15 kulan diyor. Kullanıyorum doğrulamıyor. Bilgisayardan kurmak için uygulama olur ya da USB yazılımı ile olur ama nereden indireceğim bilmiyorum. Yazılımı ya da hangi uygulamayı kullanacağımı. Bu arada 3uTools olmasın ya. O da telefon için yazılım yok diyor. Düşük sürümlere yapıyor anca.

Son düzenleyen: Moderatör:
USB bağlantılarını yap eski dosyalarla yenisi ile değiştir bunu yapmak garanti dışı kalur ve bozulursa kimse yapamaz.

Destek yoksa stabil çalışmayabilir.

Zaten 2. el ne garantisi ayrıca bozulursa yenisini alırız. Zaten düşünüyorduk ama bozuk değil çalışıyor diye yenisi alınmıyordu.

3uTools kullanabilirsiniz.

Bu uygulama sadece düşük sürümlere yüklüyor.
Bana ISO dosyası atın ya ağlayacağım. Yapmak istiyorum sürüm 15.5.

Son düzenleyen: Moderatör:
Zaten 2 el ne garantisi ayrıca bozulursa yenisini alırız zaten düşünüyorduk ama bozuk değil çalışıyor diye yenisi alınmıyordu.

Bana ISO dısyası atın ya ağlıyacağım yapmak istiyorum sürüm 15.5

Yazdığımı okumadınız sanırım iOS 15.5 için Jailbreak atamazsınız çünkü 15.5 için daha çıkmadı.

Zaten 2 el ne garantisi ayrıca bozulursa yenisini alırız zaten düşünüyorduk ama bozuk değil çalışıyor diye yenisi alınmıyordu.

Bana ISO dısyası atın ya ağlıyacağım yapmak istiyorum sürüm 15.5

15.5'in imzası kapalı 3UTools'da zaten dosya var fakat yüklenirken hata veriyor benim bildiğim kadarıyla yüklenmiyor şu an Jailbreak.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı