iPhone 7 veya 8 alınır mı?

mamiyt78

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. Elimde bütçem çok fazla yok lakin IPhone'da kullanmak istiyorum, merakım var. iPhone 7 güncelleme almayı kesti şu an. Bütçem iPhone 7 almaya uygun lakin iPhone 8 piyasasını bilmiyorum. Birkaç kişi 8 daha mantıklı olur diyor.

iPhone 7 alınır mı? 2022 yılında iPhone 7 alırsam kaç sene götürür kasmadan performans anlamında? iPhone 8 ikinci planda benim için.

Bu telefonları alacaksanız Plus modelini almanız daha iyi olur. Büyük ekran sever misiniz bilmiyorum. Batarya konusunda sıkıntı yaşayacağınız için hızlı şarj çok önemli olacak ve iPhone 7'de hızlı şarj yok, 8'de var.

3-4 bin civarı bütçeye alınabilir (Bulunursa). Üstü için başka modellere bakmak lazım.
Kullanılmaz diye bir şey yok şarj olayı hariç hala yeterli telefonlar. Yazılımlar desteklerini çekene kadar tahminim iki yıl götürür.

7'nin miladı doldu artık, bana kalırsa 8 de alınmaz. 4 küsur yıllık iPhone 8 kullanıcısıyım. Kullandığım süre boyunca cihazdan çoğunlukla memnun kaldım, beni yarı yolda bırakmadı. Bataryası pek iyi olmasa da benim gibi oyun oynamayan, dizi-film izlemeyen standart bir kullanıcı için idare ediyor. İlla iPhone alacaksanız güncellik açısından ve şu an 12-13'e daha uygun olan iPhone 11'den aşağısını almamanızı öneriririm.

Merhaba. Elimde bütçem çok fazla yok lakin IPhone'da kullanmak istiyorum, merakım var. iPhone 7 güncelleme almayı kesti şu an. Bütçem iPhone 7 almaya uygun lakin iPhone 8 piyasasını bilmiyorum. Birkaç kişi 8 daha mantıklı olur diyor.

iPhone 7 alınır mı? 2022 yılında iPhone 7 alırsam kaç sene götürür kasmadan performans anlamında? iPhone 8 ikinci planda benim için.

7 bu saatten sonra alınmaz. 8'inde ikinci elleri 5, 5-6, 5K civarı. 7K e ikinci el SE 2020 almak 8 almaktan bence daha mantıklı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı