iPhone 8 veya iPhone X serisi babalar için hâlâ alınır mı?

iPhone en kolay kullanıma sahip telefonları üretiyor, benim babamda Samsung'un giriş seviyesi bir telefonu var ama kamerasından tut dokunmatiğine kadar telefon facia, kasıyor donuyor... Özellikle babana alacağın için iPhone 8, X gibi modeller yeterli diye düşünüyorum.

Hocam giriş seviyesi telefonlar zaten kötü. Gerekmedikçe alınmaması lazım. Bu fiyatta eski iPhone almak pek mantıklı değil gibi. Evet arayüz olarak iOS yaşlılar için daha anlaşılır ama One UI da anlaması kolay bir arayüz.

Herkese selam.
Babam için telefon arıyorum. 3 sene falan götürsün istiyorum.
Babam WhatsApp, Facebook, YouTube gibi platformları ve telefonun genel uygulamalarını kullanır ancak. Günde de 6 7 saat dışarıda olur ve bu sürede pek kullanmaz.
Performansı üzmeyecek ve dışarıda olduğu süre boyunca şarjı bitmeyecek telefon olarak, yüzde 75-80 pil sağlığı seviyyesi olan, iPhone 8 veya X alınır mı?
Veya isteklerimi karşılaya bilecek hangi uygun fiyatlı modelleri önerirsiniz? (Android veya iOS)
Bütçeye göre 8 serisi alınabilir. X kronik sorunlu ve çok kurcalanmış cihazlar genellikle. 8 almak yerine;
•SE3, SE2
•XS-XR almak daha mantıklı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı