iPhone 7 vs Galaxy S9

S9 ihtiyacınızı karşılayacaktır. İphone 7 şuan gayet stabil hızlı bir cihaz isteklerinize cevap vericektir. Aslında direk İphone 7 derdim ama forumdaki android fanları topa tutuyor tartışmaya girmek istemem. Özgür olmak isterseniz android seçin.

Neden İphone 7 gibi günümüz icin eksik ve eski bir cihaz? Artısı yokken neden? Sizde fanboysunuz kabul edin.

Alım-satımı kolay olarak iphone. Çünkü genellikle samsungların fiyatları oldukça düşebiliyor. Ben ve nişanlım da samsung kullanıyoruz. Nişanlım Note8 ve İphone X arasın da kalıp ( ki o zaman paraları aynıydı.) Note8 almıştı. Ama gel görelim ki şimdi satsa Note8 3.500TL ki satmak için yırtınman gerekir, iPhone X ise 5.000TL dediğinde elini kırıyorlar.

S9 ile iPhone arasında nasıl kaldın ki, 7 almak için hiçbir mantıklı sebep yok. S9 yeni nesil ve çok daha klas bir telefon.

Adam belli ki IOS geçmek denemek istiyor. Bütcesi 7 yettiği için karşılaştırmış. iPhone tasarımını seviyorum, sadeliğini, hızlı olmasını (Android yavaş demiyorum!) Aynı şekilde ileride satma durumunda değer kaybetmemesi bile bir neden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…