iPhone 7 vs Galaxy S9

S9 ihtiyacınızı karşılayacaktır. İphone 7 şuan gayet stabil hızlı bir cihaz isteklerinize cevap vericektir. Aslında direk İphone 7 derdim ama forumdaki android fanları topa tutuyor tartışmaya girmek istemem. Özgür olmak isterseniz android seçin.
 
Alım-satımı kolay olarak iphone. Çünkü genellikle samsungların fiyatları oldukça düşebiliyor. Ben ve nişanlım da samsung kullanıyoruz. Nişanlım Note8 ve İphone X arasın da kalıp ( ki o zaman paraları aynıydı.) Note8 almıştı. Ama gel görelim ki şimdi satsa Note8 3.500TL ki satmak için yırtınman gerekir, iPhone X ise 5.000TL dediğinde elini kırıyorlar.
 
S9 ile iPhone arasında nasıl kaldın ki, 7 almak için hiçbir mantıklı sebep yok. S9 yeni nesil ve çok daha klas bir telefon.

Adam belli ki IOS geçmek denemek istiyor. Bütcesi 7 yettiği için karşılaştırmış. iPhone tasarımını seviyorum, sadeliğini, hızlı olmasını (Android yavaş demiyorum!) Aynı şekilde ileride satma durumunda değer kaybetmemesi bile bir neden.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı