iPhone 7 vs. Huawei Mate 20 Lite vs. Note 8

aedrols

Kilopat
Genel bir tavsiye istemiyorum. Sadece iPhone 7, Huawei Mate 20 Lite ve Samsung Note 8 modellerinden (oyun performansı, sosyal medyada vakit geçirmeye, dizi-yayın izlemeye dayanıklı batarya, kamera vs. gibi özellikler göz önünde bulundurularak) hangisini önerirsiniz? iPhone en baştan beri uzaktım, en yakın gördüğüm model Mate 20 Lite ama sözleşme olaylarından dolayı ondan da emin değilim, Note 8'in bataryası için çok kötü yorumu var diye biliyorum ve çok büyük. Yardımcı olursanız sevinirim.

Note 8 tabii ki de. Ekran, batarya, kamera konusunda daha iyi. Performans konusunda iPhone 7 ile benzer performanslar veriyorlar. iPhone 7'de hızlı şarj desteği yok diye biliyorum.
Mate 20 Lite konusunda da, bu iki cihaz yerine alınmaz bence. Güvenlik güncellemeleri almaya devam edecekler. Android güncellemeleri almayacaklar.

Note 8 tabii ki de. Ekran, batarya, kamera konusunda daha iyi. Performans konusunda iPhone 7 ile benzer performanslar veriyorlar. iPhone 7'de hızlı şarj desteği yok diye biliyorum.
Mate 20 Lite konusunda da, bu iki cihaz yerine alınmaz bence. Güvenlik güncellemeleri almaya devam edecekler. Android güncellemeleri almayacaklar.
Amper olarak Mate 20 Lite'ın bataryası daha iyi. Ancak ekran süresi ne kadar uzun bilemem.

Amper olarak Mate 20 Lite'ın bataryası daha iyi. Ancak ekran süresi ne kadar uzun bilemem.
Ekran süreleri hemen hemen aynıdır diye düşünüyorum. Note 8 450 mAh daha küçük bir bataryaya sahip fakat daha verimli bir çipsete ve Amoled ekrana sahip. Fakat Note 8'i 1440p'de kullanırsak Mate 20 Lite öne geçebilir. Onu es geçmişim kusura bakmayın.

Performans olarak iPhone 7 aralarındaki en iyi cihaz. Anladığım kadarıyla size batarya performansı önemli. O yüzden Note 8 tercih etmeniz daha iyi olur.
Aralarındaki en iyi cihaz değil iPhone 7. Bir noktada Note 8 önde bir noktada iPhone 7. Eşdeğer denilebilir. Bataryasından dolayı da Note 8 winner oluyor.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı