iPhone 7 vs Huawei P10

Purgatory

Kilopat
Daha fazla  
Telefon için pek bir standartım yok. Ancak bu kadar para vereceksem uzun ömürlü ve sarjı iyi dayanan hızlı bir telefon isterim. Sizce hangisini almalıyım? Avantaj ve dezavantajlarıyla belirtirseniz sevinirim. Teşekkürler.

P10 kullanıyorum. Sadece ekran boyutu çok büyük değil ama yeterli. Bataryası bana yetiyor ama çok çok iyi denemez. Telefonun kullanımı çok rahat basma olayı yok çok keyifli kullanması. Özellikleri de iyi. Isınma gibi bir olayı yok. Müzik dinlerken ses gayet güzel geliyor. Dokunmatik yeri çok hızlı şekilde ekranı açıyor her zaman da algılıyor. Kendine özel telefon için duvar kağıtları var çok fazla güzel çeşitleri var. Bildirim ışığı çok küçük yanıp yanmadığı çok belli olmuyor. İnternette sayfaları çok çabuk açabiliyor çok hızlı. Kameradan bahsetmeme gerek yok. Fazla büyük olmadığından rahat taşınabiliyor kaba değil. Hafif telefon. Virüs programı telefonun kendiliğinden var yüklemene gerek yok. Arayüzü benim çok hoşuma gidiyor vs

P10 öneririm, alternatif olarak Mi6 veya OnePlus 5 olabilir.
hocam piyasası sebebiyle iPhone 7 almayı düşünüyordum ancak 2 GM RAM olduğunu görünce şaşırdım iPhone 7'de. İleride iyi fiyata satabilirim diye iPhone düşünüyorum neden P10 sizce? Ayrıca iPhone 7 olurda alırsam, sizce bu günlerde alınır mı? Güncelliği beni yıllarca götürür mü?

Telefonu almadan önce satmayı düşünmeyin hocam, bu cihazların hepsi eskidikçe satılacak birileri alacak. iPhone piyasası ülkemizdeki premium algısı yüzünden yüksek ama bunlara takılmamak gerek P10 bence daha mantıklı bir cihaz çünkü gündüz çok başarılı fotoğraflar çekebiliyor, şarjı iyi gidiyor, ekranı kaliteli, fiyatı uygun. iPhone 7’de alınabilir ancak onun yerine o bütçede S8 gibi bir cihaz varken diğerlerine yan gözle bile bakılmamalı. Bekleme imkanı varsa Mate 10 çok sağlam geliyor. iPhone 7 bugünlerde alınır ama bu fiyata alınmaz 2500 Tl’den fazla etmez, 2 GB RAM yeterli geliyor ancak 2 3 sene sonra ne olacağı belirsiz.

Huawei p10 da güzel cihaz iphone 7 de burda ışletim sistemi olarak hangi sistem size göre ona karar verin ios bildiğiniz üzere kısıtlı bir işletim sistemi eğer sadece sosyal vs takılmak istiyorsanız iphone alın eğer ben daha çok şey yapmak istiyorsan pc deki gibi istediğine yakın birşeyler yapmak istiyorsan andorid öneriyorum.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı