iPhone 7 vs One Plus 5T vs Mi 6

markowic

Megapat
Makaleler
5
Yer
İstanbul, Turkey
Daha fazla  
Meslek
Taraftar - Holigan - Armaya sevdalı
Arkadaşlar şu anda kullanmış olduğum iPhone 5S telefonumu yakın zamanda değiştireceğim. Seçenekler şu şekilde olarak;
  • Sıfır: Xiaomi Mi 6
  • Sıfır: One Plus 5T (geldiği zaman)
  • İkinci el temiz yurtdışı: iPhone 7 32 GB
Aralığında hangi telefon seçilmeli? Bütçe tahmin edilebileceği gibi 2000-2500TL aralığında. iOS, Android iki tarafta fark etmez.

Ben şunu söyleyeyim IOS'dan Androide geçince adeta kriz geçirdim ve sonunda yeniden IOS'a döndüm şimdi çok mutluyuz :) Tabii ki Iphone. Ayrıca yakın zamanda One Plus'ın kişisel verileri Çin'e yolladığı haberi de ortaya atıldı.

Android ve iOS tabii ki kullanıcıya bağlı. iOS benim için ve sizin için yeterli, ancak bu arkadaş için yeterli gelmeyebilir. Önce Android mi, iOS mu kullanmak istediğine karar vermesi gerekiyor.
Android düşünüyorsa One Plus 5T öneririm. iOS düşünüyorsa zaten tercih belli. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
OnePlus'tan uzak durun. Mi6 öneririm. 2500'e kadar çıkabilirseniz S7 Edge'e göz gezdirmekte fayda var.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı