iPhone 7 vs One Plus 5T vs Mi 6

Android, İOS fark etmez. İOS olmasa da olur müzik atarken, telefona fotoğraf atarken eziyet çekmem hiç olmazsa. Kısacası android olabilir. Birde One Plustan neden uzak durmalıyım ?
@airboss

OnePlus'ın büyük bir skandala imza attığına şahit olduk. Bu saatten sonra kimseye ne öneririm ne de alırım.

Diğer firmalar da bilgilerimizi çalıyor ve satıyor ancak gün yüzüne çıkmayınca masum zannediyoruz, OnePlus her türlü alınır ve önerilir. Kimse devlet başkanı değil ki ? Bizim verilerimizi kim ne yapsın ?

Görüş meselesi ama benim kişisel verilerimi neden Çin ile paylaşayım ? Çinliler benim akrabam mı :) Ben hanıma bile banka bilgilerimi vermiyorum onlara mı vereceğim :) :)

"Benim bilgilerimi ne yapsın?" Helal be.

Tüm firmalar parmak izi bilgilerimizi alırken, cihazımızda o kadar mikrofon ve kamera var, üstelik Apple şimdi yüz bilgilerimizi de alacak bunlara tepki göstermeyin ama işler gün yüzüne çıkınca farkına varın. Asıl size helal olsun. Bir şey gözünüze sokulmadan önce fark edin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı