- Makaleler
- 1
MIUI 10, 11, 12 kullandım. Yazılımı kötü, bunu kabul etmemekte ısrarcısınız.Her yerde bunu gösteriyorsunuz da bu sonsuza dek devam etmez güncelleme alan telefonlar bunlar.
MIUI 10, 11, 12 kullandım. Yazılımı kötü, bunu kabul etmemekte ısrarcısınız.Her yerde bunu gösteriyorsunuz da bu sonsuza dek devam etmez güncelleme alan telefonlar bunlar.
Merhabalar, ben bir telefon alacağım. POCO X3 alabilecek kadar bütçem var, fakat YouTube'dan birkaç video izledim, iPhone 7 vs POCO X3 diye. Videoda çoğu zaman ya aynılar ya da iPhone 7 önde. Sizce hangisini almalıyım? (ikisi de 128 GB.)
MIUI 10, 11, 12 kullandım. Yazılımı kötü, bunu kabul etmemekte ısrarcısınız.
Önüne kanıt atıyorum, daha ne bekliyorsun?Harbi takıntı bu başka bir şey değil gömmek için.
MIUI 10, 11, 12 kullandım. Yazılımı kötü, bunu kabul etmemekte ısrarcısınız.
Önüne kanıt atıyorum, daha ne bekliyorsun?
Anlamıyorsunuz ki, önünüze kanıt atıyorum, önceki konuda haklı olduğumu kabul etmiştiniz zaten.MIUI 10 kötü mü?
Evet 11 ve 12 kötü ama 10? Hocam siz abartmışsınız :d bir de sürekli aynı videoyu gönderip durmayın biz size bir ton şey söylüyoruz aynı videoyu gönderiyorsunuz yazılım diyorsunuzrealme 7 de 12 nm bir işlemci yok mu onu da söyleseniz keşke.
Realme 7'nin daha iyi olduğunu söylüyorum, teknoloji eleştiriye açıktır.Pireyi deve yaparak mı?
Hocam başka bir konuda daha gördüm sanırsam aynısını yazdığınızı, Realme ile anlaşma mı yaptınız ?Yazılım olarak Poco X3 çok kötü. Realme 7 tavsiye ederim, batarya olarak Poco X3 önde olarak 4 dakikalık bir fark bulunmakta, şarj olma süresinde Realme 7 önde olarak 30 dakikalık fark var. iPhone 7 kamera olarak memnun etse bile batarya olarak memnun etmeyecektir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.