iPhone 7 vs. Poco X3

Hocam kimse aksini iddia etmedi?
1614531350520.png

Aslında karşısındakine hakaret etmeye çalışan, laf sokma çabasında olan birisini çok ciddiye alıyorum. Beni başta alıntılayan kişi sizsiniz. Realme 7 varken ben neden Xiaomi Poco X3 önereyim? Her ne kadar kağıt üzerinde iyi gözüksede yazılım olmadıktan sonra olmuyor.

Eki Görüntüle 900185

Aslında karşısındakine hakaret etmeye çalışan, laf sokma çabasında olan birisini çok ciddiye alıyorum. Beni başta alıntılayan kişi sizsiniz. Realme 7 varken ben neden Xiaomi POCO X3 önereyim? Her ne kadar kağıt üzerinde iyi gözükse de yazılım olmadıktan sonra olmuyor.

Offff ben size bir şey demedim fark ettiyseniz Realme 7'nin yazılımı daha iyi demişler bende aksini iddia eden yok dedim bir şey diyorum sonra kavga çıkartmayacağım diye uğraşıyorum diyorsunuz konunun yönünü değiştirmeye çalışıyorsunuz sürekli başa sarıyor konu ben size bir şey demeden neden kendi üstünüze alındınız şimdi.

Hocam geç kaldınız biraz.
Konu çorbaya dönmüş, okumadım. Boş yere tartışıp duruyorsunuz. Bu telefonlar arasında fark çok fark edilmiyor, aldığınızda ''bu kadar kasmama gerek yokmuş'' diyorsunuz. Güvenin bana.

Offff ben size bir şey demedim fark ettiyseniz Realme 7'nin yazılımı daha iyi demişler bende aksini iddia eden yok dedim bir şey diyorum sonra kavga çıkartmayacağım diye uğraşıyorum diyorsunuz konunun yönünü değiştirmeye çalışıyorsunuz sürekli başa sarıyor konu ben size bir şey demeden neden kendi üstünüze alındınız şimdi.

Hocam diyorum kısır döngü oluştu.

Karşı taraf anlasa kısır döngü oluşmayacak.

Hocam sürekli konu kapatıyorum öncekinde de böyle oldu bakın 2.sayfada kavga çıkmasın susalım dedim sürekli bir yeniden başlatma derdindesiniz konu sürekli başa sarıyor bitmiyor ya 8 sayfa oldu artık yeter olur mu lütfen tamam yeter artık ya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı