IPhone 7 vs S8

Yıllardır iPhone kullanıp 7 Plus 256'dan ilk android telefonu olan S8 Plus'a geçen bir tanıdık şuan Note 8 kullanıyor.
Sanırım ne dediğimi anlamışsınızdır.

Bu onun kendi kişisel kararı, zevki, görüşü. Her insanda aynı etkiyi bırakmayacaktır. iPhone'da sevmediği bir takım özellikleri, Samsung'da bulmuştur veya her neyse.

Siz Apple'ı savunmak için illa cevap vermek zorunda mısınız?
Konu sahibi arkadaş kendi görüşümü de söyleyeyim S8, iPhone 7'den kat kat daha üstün bir cihaz.
Bu onun kendi kişisel kararı, zevki, görüşü. Her insanda aynı etkiyi bırakmayacaktır. iPhone'da sevmediği bir takım özellikleri, Samsung'da bulmuştur veya her neyse.

S8 i çok iyi bilen biriyim. Bende yaklaşık 4 ay önce iki telefon arasında kalmıştım. Tercihim iphone 7 oldu s8 den daha uzun ömürlü olacağı kesin ve daha hızlı sana tavsiyem iphone 7 alman. Tabiki iphone 7 5 yıl güncelleme alır s8 2’nci yıl unutulur.

Siz Apple'ı savunmak için illa cevap vermek zorunda mısınız?
Konu sahibi arkadaş kendi görüşümü de söyleyeyim S8, iPhone 7'den kat kat daha üstün bir cihaz.

Sizce Apple'i savunmama gerek var mı? Üstünmüş, neye dayanarak? Fanboyluğunuza dayanarak mı? Tüm testler de açıkça görülüyor ki, iPhone 7 daha üstün bir cihaz. Öyle ki, S8'in iPhone 8 ile karşılaştırılması lazım çünkü o zaman model yılları eşit oluyor. Yine de buna gerek yok, çünkü iPhone 7'nin zaten tüm testler de üste çıktığı görülebiliyor. 8 ile karşılaştırıldığında da kazanacak belli.

Ha derseniz, tasarımı çok güzel yada ben android seviyorum, Samsung mükemmel bir marka; alınmalı. Bir arkadaşımda S6 Edge var. Kamerasıyla, her şeyiyle mükemmel bir telefon. Yalnız, 2 dezavantajını gördüm. Daha telefon yeni olmasına rağmen, son güncellemeyi almayacak. Yine unutuldu Samsung'da eski modeller. 2. dezavantaj ise, arada ön kamera da takılma, donmalar görüyorum. Bu telefonu aldığından beri var. Sen S6 Edge'sin, ne kamerada takılması?

S8 i çok iyi bilen biriyim. Bende yaklaşık 4 ay önce iki telefon arasında kalmıştım. Tercihim iphone 7 oldu s8 den daha uzun ömürlü olacağı kesin ve daha hızlı sana tavsiyem iphone 7 alman. Tabiki iphone 7 5 yıl güncelleme alır s8 2’nci yıl unutulur.

Bence öncelikle S8'in nelerini iyi biliyorsunuz bunları açıklayın. Elinize alıp kullanmadığınıza adımı basarım.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı